Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire hinnének...

Szerintetek mennyire hinnének nekem az emberek?

Figyelt kérdés
Kifejlesztettem egy jó módszert amivel embereket vendéglátásban biztos munkához tudnám juttatni ausztriában!Pénzt is kérnék érte,bár nem sokat ahhoz mérten amennyit kereshet azzal a munkával.Egy jól működő rendszerről van szó amit leteszteltem és működik és akár 2-3 nap alatt biztos munkához juthat vele az illető.Szerintetek vevők lennének rá az emberek és elhinnék nekem hogy valóban működik?
2012. okt. 5. 16:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem hinnének. Én sem hiszem.
2012. okt. 5. 16:27
 2/19 anonim ***** válasza:

Ha részletesen elmondod azt, hogy hogyan csinálod és tudom ellenőrizni (mondjuk felhívok egy kinti munkaadót aki igazol) akkor persze.

De ha csak úgy mondod, akkor nem :-)

2012. okt. 5. 16:28
 3/19 A kérdező kommentje:

ma 16:27

Hát pedig működik!!Kár hogy ennyire buták az emberek...én leteszteltem és működik!

2012. okt. 5. 16:28
 4/19 anonim ***** válasza:
Bocs, de ha te fejlesztetted ki, akkor mit kellett tesztelni? :-)
2012. okt. 5. 16:29
 5/19 A kérdező kommentje:

ma 16:28

Nem mondom el hogy működik!Te sem mondanád el amit kitaláltál... De a munkaadó fog felhívni téged vagy emailba értesíteni!A pénzt nem előre kérném..csak ha össze jön az embernek!

2012. okt. 5. 16:29
 6/19 A kérdező kommentje:

ma 16:29

Azt kellett letesztelni hogy mennyien és hogyan reagálnak rá a leendő munkaadók!Én nekem 3 nap alatt 40 helyről jött konkrét munka ajánlásom!Nem muszáj elhinni de működik..

2012. okt. 5. 16:31
 7/19 anonim ***** válasza:

Nem így neten gondoltam....

Vagy az érdeklődőknek se? Csak higgyék el mert te azt mondod hogy működik? Bocs, de nem ilyen világot élünk :-(

2012. okt. 5. 16:32
 8/19 A kérdező kommentje:

ma 16:32

Nekik elmondom természetesen!Ha valaki nem kér előre pénzt akkor miért akarná átverni őket?Én nem előre kérném a pénzt,csak akkor ha már sikerült lefixálniuk!

2012. okt. 5. 16:33
 9/19 A kérdező kommentje:
Nekem jobban kellene attól tartanom hogy ők nem fízetnek ki engem...ha már összejött a munka nekik!
2012. okt. 5. 16:34
 10/19 anonim ***** válasza:

Erre való a szerződés :-)

Akkor a lehetséges ügyfeleid is jobban bíznának benned és te is védve lennél.

Egy próbát megér. Hirdess a neten és pár újságban.

2012. okt. 5. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!