Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szemüveg mániám van, ez nagy baj?

Szemüveg mániám van, ez nagy baj?

Figyelt kérdés

Valójában nem is kell szemüveg, de én divatból hordok 0-s szemüveget még 25000-30000 Ft vettem védelmekkel együtt, olyan jól megcsinálták hogy szinte lehetetlen észrevenni hogy-0s. Meg hát a szemüveges lányok tetszenek nekem, meg a legtöbb barátom is szemüveges, jó persze nem mindegyik. Általában amikor utazok a BKV-n a legtöbb emberen a szemüvegét szoktam megnézni. Meg gyakran is szoktam a szemüvegekről beszélni. Rajongok a szemüvegekért, főleg ha damilos. Sőt már annyira tetszenek a szemüvegek, hogy már egyes emberek rossz látását is irigylem. Néha már úgy érzem ez betegség.

Nagy baj ha ennyire rajongok a szemüvegekért???

20/F

2012. okt. 1. 17:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
23:09 hát igazából nem tudom milyen gyakran kell új szemüveget venni, mert még csak egy fél éve van meg. Csak egy tipp volt az egy-két év.
2012. okt. 1. 23:12
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
Én azért hordom, mert nélküle rohadtul nem látok, és engem személy szerint idegesít, amikor vki azzal jön, hogy ez ilyen divat dolog meg minden. Persze kiválasztom a keretet hozzá, meg igyekszem vékonyított lencsét tenni bele, de mikor tényleg olyan szar a szemed, hogy anélkül még a saját anyádat sem ismered fel mondjuk úgy 5m távolságra már, ha jön veled szembe az utcán, akkor hidd el rohadtul nem fog érdekelni, hogy rajtad kívül ki szemüveges még, és nem divatként fogsz rátekinteni, hanem alapvető egészségügyi eszközként.
2012. okt. 2. 00:15
 13/17 A kérdező kommentje:
00:15 azért mondjuk én sem szeretnék szódásüveg vastagságú üveget, vagy lencsét bele. Vékony 0-s üveg van benne. Abban mondjuk lehet, hogy igazad van hogyha ennyire rosszul látnék akkor nem így tekintenék a szemüvegekre. De mivel nem így van ezért rajongok a szemüvegekért. Éljenek a szemüvegek, és remélem tovább szaporodik a számuk (félre ne értsetek nem azt kívánom, hogy romoljon el az emberek szeme, csak tetszenek a szemüvegek, főleg a damilos).
2012. okt. 2. 17:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd, hogy nekem nem a legvékonyabb van benne, de még így is vastagnak látszik, aztán mikor kérdezik, hogy miért nem vékonyítottat teszel bele, akkor meg lehet magyarázni, hogy de ez az, csak ilyen erős...
2012. okt. 2. 19:49
 15/17 A kérdező kommentje:
19:49 sajnálom, hogy ilyen rossz a látásod, gondolom a szemüvegeket is utálod nagyon, van ez így. Szerintem akkor próbálj meg kontaktlencsére váltani. Amúgy éljenek a szemcsik.
2012. okt. 2. 21:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Én a kontaktlencséért vagyok oda.

A szemüveget nem szeretem mert nehéz betuszkolni a bukósisak alá, párás lesz ha a hidegről bejövök, esőcseppes lesz, koszos lesz, zsíros, maszatos.

Nekem a kontaktlencse volt a megváltás. Van olyan ismerősöm aki nem is látott szemüvegben és nem is tudja h szemüveges vagyok.

2012. dec. 19. 08:29
 17/17 anonim válasza:
SZemüveg SZerelem.....
2013. dec. 7. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!