Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szemüveg mániám van, ez nagy baj?

Szemüveg mániám van, ez nagy baj?

Figyelt kérdés

Valójában nem is kell szemüveg, de én divatból hordok 0-s szemüveget még 25000-30000 Ft vettem védelmekkel együtt, olyan jól megcsinálták hogy szinte lehetetlen észrevenni hogy-0s. Meg hát a szemüveges lányok tetszenek nekem, meg a legtöbb barátom is szemüveges, jó persze nem mindegyik. Általában amikor utazok a BKV-n a legtöbb emberen a szemüvegét szoktam megnézni. Meg gyakran is szoktam a szemüvegekről beszélni. Rajongok a szemüvegekért, főleg ha damilos. Sőt már annyira tetszenek a szemüvegek, hogy már egyes emberek rossz látását is irigylem. Néha már úgy érzem ez betegség.

Nagy baj ha ennyire rajongok a szemüvegekért???

20/F

2012. okt. 1. 17:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%

nos kérlek

ez már valóban beteges

amikor már minden gondolatod ez köti le ott baj van

2012. okt. 1. 17:58
 2/17 anonim válasza:

Én is akartam divatból hordani, de végül mégse mert nem akartam úgy járni mint te...hogy függő legyek úgymond.

A kérdésedre válaszolva: szerintem válts át napszemüvegre.

De azt is csak akkor hord amikor tényleg kell, mert azt most már egyre ritkábban kell hordani. És akkor lassan elszakadsz tőlle. . . remélem ez segit.

Amúgymeg hogy a szemüveges csajok tetszenek neked, az tökre oké. Akkor vadássz a szemüveges csajokra:D

És nekem is tetszik a divat szemüveg ... 0-ás . Ilyet akartam venni én pld:

[link]

de végül lemondtam rólla. Jobb is.

17/fiú. remélem tudtam segiteni az ötlettel :)

2012. okt. 1. 17:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg hordanod kéne, akkor nem rajonganál érte ennyire... Nyáron lecsúszik az izzadságtól, télen bepárásodik, a sportban akadályozz...
2012. okt. 1. 18:01
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Van aki cipőmániás, más meg csak a hajával van elfoglalva.Szerintem nincs veled baj, nagyon tetszik neked a szemüveg, ez van.Majd elmúlik.
2012. okt. 1. 18:03
 5/17 A kérdező kommentje:
Amúgy meg 17:59 a napszemüvegek meg épp hogy nem tetszenek, ez érdekes. Amúgy meg nem tudom letenni a szemüveget mert akkor úgy érzem hogy kiszedtek egy részt a lelkemből, csak fürdéshez, és alváshoz szoktam letenni. A szemüveg a lelkem része.
2012. okt. 1. 18:10
 6/17 anonim ***** válasza:
56%
A lelked része? Akkor bizony ez beteges. Én nem is tudnám akár 5 percnél is tovább hallgatni a szemüvegekről szóló áradozásodat.
2012. okt. 1. 18:26
 7/17 A kérdező kommentje:
18:26 Amúgy azért 5 percig mégsem szoktam róla beszélni, azért túlzásokba ne essünk. Szeretem a szemüvegeket és kész.
2012. okt. 1. 20:41
 8/17 anonim ***** válasza:
54%

Ha tudnád, hogy irigyelnek téged azok, akiknek nem divatból, hanem valós szükségből kell szemüveget hordaniuk :S Én már unom kissé...

Amúgy mindenkinek van valami hóbortja, ez mindeddig nem baj, amíg nem okozol kárt magadnak vagy a környezetednek. Ha túl sok pénzt versz el erre, és emiatt pénzügyi gondjaid támadnak, akkor az egyenlő az alkoholizmussal meg a szerencsejáték-függéssel.

2012. okt. 1. 22:14
 9/17 A kérdező kommentje:
22:14 nem nem szoktam azért túl sok pénzt elverni rá, csak megszoktam venni hozzá a szemüveg törlőkendőt, ennyi. Meg majd ha elkopik mondjuk egy-két év múlva veszek egy újat max 30000-35000 FT értékben, de semmi több.
2012. okt. 1. 23:09
 10/17 anonim ***** válasza:
54%
Nem sok pénz? Én kb. 5 évente veszek egy 30-40 ezres szemüveget, és kész...
2012. okt. 1. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!