Szemüveg mániám van, ez nagy baj?
Valójában nem is kell szemüveg, de én divatból hordok 0-s szemüveget még 25000-30000 Ft vettem védelmekkel együtt, olyan jól megcsinálták hogy szinte lehetetlen észrevenni hogy-0s. Meg hát a szemüveges lányok tetszenek nekem, meg a legtöbb barátom is szemüveges, jó persze nem mindegyik. Általában amikor utazok a BKV-n a legtöbb emberen a szemüvegét szoktam megnézni. Meg gyakran is szoktam a szemüvegekről beszélni. Rajongok a szemüvegekért, főleg ha damilos. Sőt már annyira tetszenek a szemüvegek, hogy már egyes emberek rossz látását is irigylem. Néha már úgy érzem ez betegség.
Nagy baj ha ennyire rajongok a szemüvegekért???
20/F
nos kérlek
ez már valóban beteges
amikor már minden gondolatod ez köti le ott baj van
Én is akartam divatból hordani, de végül mégse mert nem akartam úgy járni mint te...hogy függő legyek úgymond.
A kérdésedre válaszolva: szerintem válts át napszemüvegre.
De azt is csak akkor hord amikor tényleg kell, mert azt most már egyre ritkábban kell hordani. És akkor lassan elszakadsz tőlle. . . remélem ez segit.
Amúgymeg hogy a szemüveges csajok tetszenek neked, az tökre oké. Akkor vadássz a szemüveges csajokra:D
És nekem is tetszik a divat szemüveg ... 0-ás . Ilyet akartam venni én pld:
de végül lemondtam rólla. Jobb is.
17/fiú. remélem tudtam segiteni az ötlettel :)
Ha tudnád, hogy irigyelnek téged azok, akiknek nem divatból, hanem valós szükségből kell szemüveget hordaniuk :S Én már unom kissé...
Amúgy mindenkinek van valami hóbortja, ez mindeddig nem baj, amíg nem okozol kárt magadnak vagy a környezetednek. Ha túl sok pénzt versz el erre, és emiatt pénzügyi gondjaid támadnak, akkor az egyenlő az alkoholizmussal meg a szerencsejáték-függéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!