A szemüveg fóbia az normális?
Figyelt kérdés
Tehát ez egy hosszú story ,tehát 12 éves korom óta kell szemüveget hordanom és szívből utálom aztán 16 éves korom óta hordtam kontactlencsét is de eres lett tőle a szemem igy magamtól döntöttem arról hogy leteszem,mert hát még sem kéne ,megvakulnom tőle.Azóta szigorúan szemüveg -5,-6 tehát nem kis dioptria ,egyébként sincs túl sok önbizalmam ,de azóta aztán nulla . Tudom hogy nevetséges ez főleg 25 éves korban de sajnos nagyon észre veszem a külömbséget a pasikon ,mert már nem nagyon néznek meg és hát hiába áll jól állítólag én nem bírom elfogadni immár 13 éve . Tudom hogy van olyan ember aki nálam sokkal rosszabbul lát és van olyan is aki meg vak és ők igen csak örülnének ennek a dioprtiának.A lézeres műtétet nem akarom még megcsináltatni nem is biztos hogy alkalmas vagyok rá meg hát a szemem még mindig változik:( és hát sokba is kerül ,tehát az lenne a kérésem tőletek legyetek szívesek mondani olyan dolgokat amivel talán elbirnám fogadni ezt vagy ami rávezetne.2010. okt. 29. 18:07
1/6 anonim válasza:
he??? 25 évesen mit kell ilyenen rinyálni???? csináltass egy divatosat vagy műttesd meg a szemed...vagy menj neki mindennek, mert ilyen dioptriával max 5 cm-ről látsz felismerhető arcokat....
2/6 A kérdező kommentje:
Hát leírtam miért nem műtetem és a legdivatosabb szemüvegem van és nem vagyok annyira igénytelen hogy ne hordjam olvasd már el rendesen!
2010. okt. 29. 20:34
3/6 anonim válasza:
Sok lánynak nagyon jól áll a szemüveg, nekem szokott tetszeni, és nem vagyok ezzel egyedül. Szerintem meg kellene próbálnod kibékülni vele.
4/6 A kérdező kommentje:
:)
2010. okt. 30. 06:33
5/6 anonim válasza:
Azért nem néznek meg a fiúk, mert látják rajtad, hogy nem vagy magaddal kibékülve. Ezt kell rendbe tenned.
6/6 anonim válasza:
Nekem egyik fétisem a szemüveg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!