Hogy vagy hol lehet olcsón szemüveget csináltatni, ami nem Sztk-s, szódászsifon szemüveg, hanem valami normális, de nem extrém csillivilli? 20eFt alatt?
vision expressnél tuti
optinetnél is valószínűleg
A pirossal csak óvatosan.
Nálunk mondjuk mindig van valami akció... de én nem élnék vele. Nekem csak a lencséim voltak 30ezer felett, mert ez jó minőség, és a szükséges rétegeket is rátetettem. Mondjuk most a keretem is legalább ugyanannyi volt, de évekig hordható. Olcsó és jó keretek vannak, de a garancia se olyan rá, meg elhajlik, stb, tapasztalat.
De sztem 20ezer alatt... hát nem tudom. A keret simán. :S
De figyeld az újságban, sztem most legalább 5 optikában van valami akció.
első vagyok, tényleg érdemes körülnézni, de kis összehasonlítási alap: nem egyszerű a szemüvegem, de nem is megoldhatatlan -os, 6 dioptria feletti (vagyis egyedi rendelés, mert addig tartanak raktáron), AR réteg, fényre sötétedő, masszív, márkás fémkeret, üveg lencse vékonyított....kis optikában 100-120ezer...vison express 30% kedvezménnyel az egészségpénztári tagság miatt 35-45ezer közt mindig megvan, ami az orromon van épp az 4 éves Diesel keret
a nagy optikahálózatok ugyanis nem csak akcióznak, hanem jóval alacsonyabb áron jutnak hozzá termékeikhez
nem mellesleg, ingyen javítják a saját gyártmányaikat és biztosítást is vehetsz rá, ami nem mindegy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!