Ha folyamatosan megfájdul a fejem 30-40 perc gépezés vagy TVzés után, akkor szemüveg kellene? Pécsett ez hogy működik? Hova kell menni, időpont, beutaló. Mi kell?
Pécsre, esetleg Szigetvárra tudnék elmenni. de foggalmam sincs, hogy nekem kell-e időpontot kérni, vagy a háziorvostól beutalót? és kb. mennyi idő múlva fogadnak? mert ha hetek, addigra leszakad a fejem, suli miatt muszáj folyamat gépeznem...:S
szemüveget fogok kapni? gondolom valami gáncs lehet, hogy egyfolytában fáj a fejem....:S
elmész egy normális optikába és pár ezerért megnézik a szemed (sok helyen az optometrista sokkal jobb, mint a egyes szemész főorvosok - saját tapasztalat)
vagy időpontot kérsz a szemészetre, valahol hónapokat kell várni
pécsen egy csomó helyen láttam már kiírva, hogy ingyenes szemvizsgálat!
és most van ez a nagy kontaktlencseprogram, ha oda beregelek, akkor is kell a vizsgálatért fizetni?
annyira nem vagyok jártas ilyen dolgokban, hogy nagyon....:S
az orvosnál is kell amúgy?
ha hirdetnek ingyenest, akkor menj oda (azért olvasd el a feltételeit is)...kontaktlencsét meg nem kaphatsz, ahhoz elvileg 1 év szemüveghasználat kell...és az sem biztos, hogy dioptriás szemüvegre van szükséged, de hogy egy tükröződésmentes réteggel ellátottra az biztos (arany színűt válassz, ha teheted)
dokinál tb fizeti a szemvizsgálatot
Sztk!
Telefonkönyvben kikeresed, időpontot kérsz, azt mész.
Kérdezném, hogy milyen monitort használsz gépezéshez, és milyen a TV-tek? Mert nagyon nem mindegy.
Egyébként én is az sztk-t választanám, mert sokkal több berendezésük van, és gyakorlatilag mindenre kiterjed a hatáskörük, ami a szemmel kapcsolatos. Pl elküldhetnek szemklinikára, egyéb, labor, stb vizsgálatokra, ha úgy ítélik meg. Csak hát ki kell várni. legalábbis az első sorra kerülést.
közben már voltam, és a szemem kifogástalan...:S
laptopom van, a TV meg síkképernyős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!