Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » üldözési mániám lenne? :/...

üldözési mániám lenne? :/ (bőv lent)

Figyelt kérdés
Ha beszélek két lánnyal msn en, akik ismerik egymást, és ugyérzem, hogyha x nek írok valamit, azt átmásolja y-nak és ez fordítva is megtörténik és kibeszélnek, kiröhögnek a hátam mögött..
2011. márc. 11. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
én is ezt érzem:/ de amúgy szerintem nem
2011. márc. 11. 19:36
 2/8 Tinker Bell ***** válasza:

Ez még nem üldözési mánia! Ahhoz egy picikével több kell!

Látsz arra utaló jeleket, hogy kibeszélnek téged? Nem kell egyiknek sem olyat írni, amit a másik nem tudhat és akkor nincs gond!

2011. márc. 11. 19:38
 3/8 A kérdező kommentje:

igen...

pl volt olyan, hogy én egyikőjüket(x) kicsit lebasztam majd ugycsináltam mint aki kilép, de rejtve voltam fent, addig beszéltem a másik lánnyal(y)...és ugy rá 10 percre x rámírt hogyneharagudjak meg ijenek..de rejtve voltam...és csak egyféleképp tudhatta meg...közben nevem nem változtattam meg semmi

2011. márc. 11. 19:44
 4/8 anonim válasza:
Először is ne neten beszélgess, ismerkedj hanem a való életbe. Másodszor pedig ne legyél kislány aki minden szaron megsértődik, vagy küld a pi..ába vagy beszélj vele, viselkedj férfiként. Végezetül, ha ismerik egymást, valószínűleg elmondanak mindent egymásnak, kibeszélnek, persze ez nem jelenti azt hogy ki is röhögnek.. De ha például mindkettőnél beakarsz próbálkozni, nah abból már probléma lehet.
2011. márc. 11. 20:22
 5/8 A kérdező kommentje:
lány vagyok énis:"D
2011. márc. 11. 20:45
 6/8 A kérdező kommentje:
és 15éves:DD
2011. márc. 11. 20:48
 7/8 anonim válasza:
Így már más tészta, most csak abba gondolj bele, te milyen vagy, te kibeszéled e a barátnődet egy másik barátnőddel. És ahogy írtam, nők ilyenek, kibeszélnek mindent, nincsenek titkaik.
2011. márc. 14. 18:19
 8/8 A kérdező kommentje:
én nem szoktam kibeszélni őket. annyira tartom magam embernek, hogy nem kürtölömszét amit mondanak, akármi is az
2011. márc. 14. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!