Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Engem vádolnak hogy elloptam...

Engem vádolnak hogy elloptam az osztálypénzt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Na szóval olyan ciki.Csütörtökön tesink volt és a csajnál volt a pénz .Tesi öltözőt bezártuk kulcsra és kimentünk.Én szaruĺ voltam ezért visszamentem az öltözőbe öszepakolni és haza mentem.Én is kulcsra zártam vissza az ajtót.Aztán utána meg csak úgy eltűnt a pénz.

Most csomóan arról beszélnek hogy én lophattam el mert én voltam ott utoljára.Pedig nem.Ez annyira megalázó.Mit csináljak?

2012. szept. 26. 11:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy a kisasszony hagyta el,kiesett,vagy ő lopta el.

Ha nem te voltál,ne vedd magadra. Szólj az ofődnek.

2012. szept. 26. 11:54
 2/14 A kérdező kommentje:
nem mert állítólag látták nála mások is elötte.De amúgy szerintem is elhagyta ...de azt meg tagadja
2012. szept. 26. 11:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Menj az igazgatóhoz egyenesen, hogy vádolnak, de ebből nem igaz semmi és tegyen igazságot. Úgyis ki fog derülni, meg fog törni a kiscsaj az igazgató előtt.
2012. szept. 26. 11:59
 4/14 anonim ***** válasza:
Meg egyáltalán miért kell az osztálypénzt naponta magával cipelnie. Akik látták nála, és azt is látták, hova tette, mind-mind lehet a tettes.
2012. szept. 26. 12:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hanyadikosak vagytok?

Ez tenyleg eleg gaz. Az ofonek is nehez lesz dontenie. Ilyen esetekben ki szoktak jatszani a diakok lelkiismeretet.

Nalunk tortent egyszer, hogy valaki az osztalybol osszefirkalta egy masik tanar naptarat. 7.esek voltunk Nem akarta bevallani senki. Azt mondta az ofo, hogy ha nem jelentkezik a tettes, mindenki szaktanarit vagy osztalyfonokit kap. Na erre megszolalt a lelkiismeret.

Valami ilyesmivel kellene elocsalni a tettest.

Valoszinu nem tud nagyon mit kitalalni az ofod, es vagy azt mondja, hogy fizesse be mindenki ujra a penzt, vagy te es a csaj fizetitek.

Valahogy ki kell ugrasztani a bokorbol a nyulat, mert te mindenkeppen szivsz. Viszont annyi mar bizonyos, hogy minel kesobb derul ki az, hogy ki az igazi tettes, annal biztosabb, hogy utalni fogjak.

2012. szept. 26. 12:04
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha nem fogod vallomásra bírni a kiscsajt örök időkre megszívtad,szóval menj egyenesen az igazgatóhoz fordulsz.
2012. szept. 26. 12:17
 7/14 anonim ***** válasza:
56%

Nem lecseszésből, de te szoktál ilyesmit csinálni? Kettőtök közül melyikőtök a megbízhatóbb? Nem véletlenül születnek ezek a pletykák...

Ha nála volt, az ő felelőssége, pont. Ha erősködik, mehetsz ofő, igazgató, véletlenül se mutasd, hogy te bármiben is hibás vagy. (Szerintem már napokkal korábban elhagyta, csak az alkalomra várt.)

Egyetlen baj lehet, ha a csaj a közösségetekben népszerűbb nálad. Akkor megszívtad.

2012. szept. 26. 12:33
 8/14 A kérdező kommentje:
dehogy népszerűbb. tök idióta a csaj. Meg a többiek mondták hogy nem vádolnak végülis csak nekem meg nagyon rosszul esik mert beszéltek róla hogy én lehettem.És amíg ki nem derül ki volt addig nagyon rossz nekem. Amúgy új osztály 11 esek vagyunk és össze lettünk vonva
2012. szept. 26. 12:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Magabiztosan, őszintén mond el az igazgatónak hogy mi történt. A magabiztosság azért fontos, hogy ne merülhessen fel benne kétely.
2012. szept. 26. 12:45
 10/14 A kérdező kommentje:
azt mondta az osztályfőnök hogy ő ezzel már nem törődik.Ezért szar nekem.Mert így sose fog kiderülni hogy nem én voltam.
2012. szept. 26. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!