Mit tegyek ha, tönkretettem valamit letagadtam és belemerültem a hazudozásba és mást is vádolnak rajtam kívül de csak én tudom az igazat?
Na szóval mondjam azt, hogy nem én voltam továbbra is hátha elsimul az ügy?
Vagy valljam be; már írtam egy papírt is amiben elnézést kérek és arra gondoltam, hogy csinálok egy finom rántottát és a kaja mellé rakom a papírt.
De most jött haza anya és amit leírtam... Szóval ordibált én nem neki akarom ezt a meglepit csinálni hanem a nevelőapámnak és nemtom ellbizonytalanodtam, mit csináljak?
Inkább térjek jó útra vagy ezt átvészelem a hazugságaimmal, és soha többé nem hazudok, melyik lenne jobb?
Szerintem ebből nem kell olyan nagy ügyet csinálni.Lehet hogy ha bevallod amikor krédezték már rég elsimult volna az ügy. Mindenkivel történnek "balesetek" és véletlenek. Ezt ők is tudják és nem hiszem hogy valami súlyos következménye lett volna annak ha bevallod. Szerintem azért fújják fel ennyire,mert tudják hogy a kettőtök közül valamelyikőtök volt és rá akarnak venni arra hogy valljátok be melyikőtök. Azért képzeld magad a helyükbe,ha neked lennének gyerekeid és véletlenül tönkretennének valamit kíváncsi lenél melyikük volt az,nem?
Én azt mondom hogy ülj le velük és mond el nekik,hogy te voltál,véletlen volt és nem merted beismerni mit tettél mert féltél a következményektől. Biztos vagyok benne,hogy meg fogják érteni és többet talán fel se jön a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!