Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek ha, tönkretettem...

Mit tegyek ha, tönkretettem valamit letagadtam és belemerültem a hazudozásba és mást is vádolnak rajtam kívül de csak én tudom az igazat?

Figyelt kérdés
Tönkretettem valamit, és először letagadtam majd újból és újból megkérdezték és már nem mert azt mondani, hogy igen. Így továbbra is tagadtam. Tegnap este sírtam elalvás közben. És ma a barátnőimmel arra jutottam, hogy elmondom, hogy én voltam és ma anya haza jön ordibálva, hogy mit vitatkozunk azon a rohadt gépen (a tesómmal vitatkoztunk hogy kié a gép) na és ilyeneket mondott, hogy szóval nem is kéne gépeznünk egyikőnknek sem ha már tönkre teszünk valamit ráadásul hazudozunk is. Közbe tudom magamban hogy én voltam. Így már megint elment a kedvem attól , hogy elmondjam az igazat. De a nevelőapám meg azt mondta, hogy nem hagyja annyiban és akkor is kideríti, hogy ki volt. Meg, hogy: Miért nem valljuk be? Ennyire utáljuk?
2011. máj. 26. 17:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
honnan tudnák?
2011. máj. 26. 20:44
 12/13 A kérdező kommentje:
Amúgy most vallottam be!!!! :) Csináltam egy rántottát szépen megpirult, de nem égett meg jól nézett ki. Aztán sütöttem bele sonkát majd megsóztam kis kígyóuborka darabkákat amiket felszúrtam egy fogpiszkálóra. Meg kiraktam a tányért körbe paradicsom karikákkal. Majd ananászod jogobella joghurtba szeleteltem kis eper darabkákat... Nagyon finom volt és jól is nézett ki. Mellé tettem a papírt és elolvasta, és nevetve mondta, hogy nincs semmi gond csak kiváncsi volt!!!!!!!
2011. máj. 26. 20:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Na ezt érdemes volt így felfújni akkor.
2011. máj. 31. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!