Ártatlanul vádolnak! Mit tehetek?
Üdvözlöm
9személyből álló ismerősi csoportal voltunk 1 fesztiválon.Én vittem a sátrat amibe mindenki bele pakolta a hátizsákját.Kb ketten vagy hárman loptak pár dolgot köztük telefont,pénztárcát.Reggelre a dolgok tulajdonosai megtaláltak minket átnézték hivtak rendőrt átnézték mindenki táskáját.én nem loptam semmit a táskámban sem volt semmi és nálam sem.de régebben kaptam 1 év feltételes szabadságvesztést lopás miatt.
hogy bizonyitsam be hogy ezuttal ártatlan vagyok?
és mi történhet ilyen esetben?
Ne tegyél semmit. Nekik kell bizonyítani, hogy bűnös vagy, nem neked, hogy ártatlan vagy.
Egyébként jó kis társaság lehet, ahol a többség lopással szórakoztatja magát, nem gondolkodtál még rajta?
'hogy bizonyitsam be hogy ezuttal ártatlan vagyok? '
Sehogy. Mért kéne bizonygatnod?
Egy ciki dolog van!
Feltételesen vagy kint!
Ha csak annyit rád bizonyítanak hogy tudtál a sátradba tett lopott cuccról akkor mész a börtönbe!
A lopásért csak plusz büntetést kapnál ha rádbizonyítják!
Csak 1 lopós haverodnak kell vallania ellened hogy picit enyhítsenek a büntetésén!
És őszintén, meg is érdemled! Láthatóan nem tanultál az első esetből!
Ha meg a lopást is rádbizonyítják, netán bűnpártolással meg a fene tudja mivel...
ha ügyesek akkor meg bűnszövetségben elkövetés lesz és akkor űltök a hűvösön egy ideig...
A leírtak alapján garantálom hogy az 1 évet leűlöd mert valaki köp vagy rád keni...
Keríts egy jó ügyvédet, mert könnyen tettestárs leszel a végén.
Ha ez ilyen balhés társaság, az ügyész eleve azt fogja feltételezni, hogy Te hallgatólagosan tudtál arról, hogy a többiek lopni fognak, és ha még Rád is vallanak az "ismerőseid", akkor megnézheted magad.
Másrészt meg ha már korábban loptál, lopósak a barátaid is, nehezen hihető, hogy Te nem tudtál arról, hogy lopni fognak a többiek.
A feltételes lejárt. Ez jó neked.
Ha mindent elmondtál. Ez is jó.
Innentől már csak attól függ hogy mit mondanak a haverjaid és mik a körülmények.
Lehet hogy max tanu leszel a haverjaid elleni perben de lehet hogy a végén valamivel megvádolnak.
Ezt így lehetetlenség megmondani.
Ha ártatlan vagy akkor mondj igazat és a többi nem rajtad múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!