Nyertetek már ti vagy egyik családtagotok nyereményjátékból valamit? Ha igen, mit?
Párszor túró rudit, sopronit. Meg egyszer még régen egy robogót.
Na meg a suliban tombolán, de ott nem volt nehéz, kb. mindenki nyert valamit, direkt úgy csinálták (alsó tagozatban). Én egy Garfieldos kulacsot nyertem... :)
Egy kisebb összeget nyertem már a lottón főleg a 6 oson amikor 3 asom volt de egyszer az 5 ösön is volt 2 találatom. Egyszer volt amikor nyertem egy mikrohullámú sütőt valami sorsolásos izén. Meg egyszer a bátyám valami rendezvényen nyert egy nagyon komoly Tv-t de mivel nem tudta kihasználni így az árából új konyhabútorba fektettek ami nagyon jól néz ki a mai napig is pedig ez nem most volt.
Én ugye nyertem a csokikkal is főleg a tavalyi sportszeletes cuccal amikor kb 20 csokit gyűjtöttem összesen össze. Meg volt amikor interneten nyertem egy ajándékcsomagot mindenfélével. Meg egyszer a barátnőm nyert valami könyv vásárlási utalványt még amikor nem ismertük egymást és abból megvette azokat a könyveket amikre már régóta vágyott:)
Csokival csokit..., ennyi! :)
Igaz nem rokonunk, csak az ismerősünk, de ő nagyon szerencsés ilyen téren. Kerti bútort, pólót, CD-t, koncertjegyeket(nem is egyszer) nyert már!
Mi is kaparóssal szoktunk nyerni, 500-1000 forintokat, csokival csokit, fagyival fagyit. Cicakaja vonalkódját szoktuk beküldeni, azzal szinte mindig nyerünk, legutóbb 10 kiló tápot.
Sajnos autót, telefont, lakást, nagyobb pénz összeget még nem sikerült, de ami késik, nem múlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!