Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is van olyan családtago...

Nektek is van olyan családtagotok akit nem birtok?

Figyelt kérdés

2012. szept. 16. 21:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos van, igyekszem a legminimálisabbra korlátozni vele a találkozást, és a beszélgetést,de néha muszály. Konfliktust,veszekedést kerülöm, nem szeretem,családban meg pláne nem.
2012. szept. 16. 21:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van.

Szerintem mindenkinek van olyan rokona akit ki nem áll-.

Tudod a rokonokat nem válogathatjuk meg, csak a barátokat.

2012. szept. 16. 21:33
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Csak olyanok vannak :)
2012. szept. 16. 21:41
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

A "csak olyan van" választ sem feltétlenül kell lepontozni.

Nézzük :D

Ott van anyám aki mentálisan nem ép, terrorban tartott egész gyerekkoromban. Kitagadott mikor elköltöztem otthonról, évek óta nem tudunk egymásról. Őt persze utálom.

Ott vannak a testvéreim, akikkel hiába voltam jóban, hagyták hogy anyám eltiltson tőlük. Hogy miért? Mert el mertem költözni otthonról!!

Hát már őket sem bírom annyira.

Ott van anyósom aki hisztériás és kibeszél a hátam mögött, őt sem bírom.

Apósom alkoholista, pénzéhes, gyakorlatilag kitessékelte otthonról a páromat miután nem tudta többet pumpolni, gondolom nem kell véleményt nyilvánítsak róla.

Az egyetlen ember akit a páromon kívül szeretek, a főbérlőm, egy idős néni. Szerencsére kölcsönös :)

2012. szept. 16. 22:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Vicces hogy ugyanannyi a százalékunk, nem magamat magasztaltam természetesen :D
2012. szept. 16. 22:02
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező! Van neked anyósod??? :)))
2012. szept. 16. 22:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Sógorom...Úgy járkál mint egy troll, ha 2 mp-es reakcióidőd van mint nekem akkor puffog...:D Ha nem válaszolok egyből akkor már ideges, csapkod vagdos, és majdnem minden nap atom részeg.
2012. szept. 16. 22:13
 8/14 anonim ***** válasza:
51%
Van sajnos.Nehéz egymás mellett élni,nem tudunk alkalmazkodni egymáshoz,mert folyton zavarjuk egymást mindennel,magyarul:utáljuk egymást.Ez már halott ügy,sosem fogunk jól kijönni.Amúgy apámról van szó.Itt az lehet a baj,hogy túlságosan is irányítani akar,én viszont ezt senkitől sem tűröm el.
2012. szept. 16. 22:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Az apámat utálom, nem részletezem, hogy miért. Esetleg privátban, mert túl sokan ismernek ezen az oldalon.
2012. szept. 16. 23:25
 10/14 anonim ***** válasza:

Sajnos elég sok van.

1. Anyósom. (Nem részletezem miért, de megvan rá az okom.)

2. Keresztapám. (Egy alkoholista, undorító disznó. Az esküvőmre sem jött el, a gyerekemet sem nézte meg, de annyira nem is hiányzik.)

3. Unokatesóim. Ez fáj a legjobban. Mivel nincs testvérem, ők a legközelebbi korombeli rokonaim. Gyerekkoromban nagyon szerettük egymást, de mióta férjhez mentem és gyerekem született egyenesen utálnak. Ők szebbek nálam és gazdagok is, mégsincs gyerek és nem mentek férjhez.

2012. szept. 17. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!