Igen, van.
Szerintem mindenkinek van olyan rokona akit ki nem áll-.
Tudod a rokonokat nem válogathatjuk meg, csak a barátokat.
A "csak olyan van" választ sem feltétlenül kell lepontozni.
Nézzük :D
Ott van anyám aki mentálisan nem ép, terrorban tartott egész gyerekkoromban. Kitagadott mikor elköltöztem otthonról, évek óta nem tudunk egymásról. Őt persze utálom.
Ott vannak a testvéreim, akikkel hiába voltam jóban, hagyták hogy anyám eltiltson tőlük. Hogy miért? Mert el mertem költözni otthonról!!
Hát már őket sem bírom annyira.
Ott van anyósom aki hisztériás és kibeszél a hátam mögött, őt sem bírom.
Apósom alkoholista, pénzéhes, gyakorlatilag kitessékelte otthonról a páromat miután nem tudta többet pumpolni, gondolom nem kell véleményt nyilvánítsak róla.
Az egyetlen ember akit a páromon kívül szeretek, a főbérlőm, egy idős néni. Szerencsére kölcsönös :)
Sajnos elég sok van.
1. Anyósom. (Nem részletezem miért, de megvan rá az okom.)
2. Keresztapám. (Egy alkoholista, undorító disznó. Az esküvőmre sem jött el, a gyerekemet sem nézte meg, de annyira nem is hiányzik.)
3. Unokatesóim. Ez fáj a legjobban. Mivel nincs testvérem, ők a legközelebbi korombeli rokonaim. Gyerekkoromban nagyon szerettük egymást, de mióta férjhez mentem és gyerekem született egyenesen utálnak. Ők szebbek nálam és gazdagok is, mégsincs gyerek és nem mentek férjhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!