Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az hogy 30 éves...

Miért van az hogy 30 éves létemre mégis mindenhol letegeznek? Idegesít nagyon. És nem a korombeliekre hondolok hanem pl 55 éves letegez vagy idősebb. Mi alapján mit szólna ha én is visszategezném . Titeket ez nem szokott zavarni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 00:36
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
53%
Most így nem olvasom el ezt a hosszú szöveget, de eszembe jutott, hogy mi van, ha valaki letegez, mert nem is tudom 18-nak néz, én meg vagyok 30? (volt ilyen)? Akkor most?! Leszúrom, hogy bunkó, holott csak tévedett. Csak úgy eszembe jutott.
2012. okt. 1. 21:51
 52/52 anonim válasza:
100%

Én sem olvasom vissza a sok hozzászólást, csak a véleményemet írom le, nagyon nem szeretem, hogy lemagáznak. 34 éves vagyok, nem vagyok házas... Amikor 15-20 évesek lemagáznak, úgy érzem, elsüllyednék szégyenemben, hogy ilyen öregnek néznek. Ha csak tiszteletből teszik, akkor is. Időnként, ha időben kapcsolok, én is visszamagázom őket... :-)

Ha idősebbek tegeznek le, az jól esik. Valahogy az öregedés fájdalmasan érint. Olyan jó volt húszon évesnek lenni. És igyekszem magam továbbra is fiatalnak tekinteni, rossz érzés mégis az idősödés. Jó dolog, ha valaki a helyén tudja kezelni ezt, és minden korban örömmel tekint saját magára...

2021. máj. 25. 10:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!