Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az baj, ha engem nem érdekel...

Az baj, ha engem nem érdekel hogy mások mit gondolnak rólam?

Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 09:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az emberek nagy többsége nem azért vesz ruhát nyáron, mert különben elviszik a zsaruk. :DD
2012. szept. 20. 11:52
 12/14 anonim ***** válasza:
31%
Ezen mindenki átesik, a lázadás egy formája. Persze, teljesen hülyeség, amit írsz, de én is így éreztem, nem akarlak győzködni. Élvezd ki, hogy fiatal vagy, később ezek az emlékek lesznek a legszebbek. :)
2012. szept. 20. 12:08
 13/14 anonim ***** válasza:

"Az baj, ha engem nem érdekel hogy mások mit gondolnak rólam?"

Mármint kinek baj? Milyen értékrend szerint? A nagy átlag véleményére vagy kíváncsi? Amiatt aggódsz, hogy túlságosan különbözöl az átlagtól? :DD

2012. szept. 20. 15:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha teljesen nem érdekel, az baj. Mert vannak illemszebályok meg olyan helyzetek, amikor másra tekintettel kell lenni (mint pl. hogy esküvőre, hacsak nem nagyon formabontó, nem veszünk fel vendégként hercegnős, puffos ruhát, sem fehéret, sem p.csatakaró (se) miniruhát, vagy hogy templomba nem megyünk be fedetlen vállal és olyan mini sortban, hogy alig takarja el a feneket, de temetésre sem megyünk neonszínben)... de a szélsőségeket félretéve, mint ahogy te is írtad, úgy elfogadható.
2012. szept. 20. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!