Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom aki elég jól néz ki, mégis valahogy mániákusan érdekel hogy mit gondolnak róla az emberek. Mit csináljak a "mániámmal"?
Nem vagy szánalmas! Miért gondolod ezt? Természetes, hogy ha az ember szeret valakit, akkor szépnek látja, legyen az egy barát vagy szerelem....
Viszont az emberek nem tudnak mit kezdeni azzal akinek negatív a kisugárzása.... ezt én egyszer a fejemhez megkaptam elég rendesen, elgondolkodtam rajta. Igen, igaza volt, nem lehet vele mit kezdeni.
Különben is, miért akarsz másoknak megfelelni? Miért akarod, hogy a Te ízlésed megfeleljen másoknak? Akitől nem függesz, leszarni magasról! Stimm?
Merj saját magad lenni, merd felvállalni az érzéseidet, az ízlésedet! Ha nem is mindig egyezik másokéval. O.K. képzeld el hogy minden ember egyforma. Milyen rohadt unalmas lenne az élet!
Nincs ezzel semmi baj amit Te érzel, hogy Ő a legszebb, de ne akard magad mellé állítani a fél világot, nem is bizots, hogy érdekli őket!
Te érezd jól magad, és jól legyetek ezzel a barátoddal, az a lényeg! Más nem számít!
O.K.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!