Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha félek, hogy szeretem-e a páromat vagy csak annyi az egész hogy mániákusan keresi az ember a bizonyosságot?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 11. 15:42
1/5 anonim válasza:
Nem is tudom...en az elejen erzelem nelkul kezdtem el jarni egy sraccal aki mikor megismert( es bejottem neki) mar megkerdezett hogy nem akarok-e jarni vele(eppenhogy meg belefert azok korebe akiknek eselyuk volt)...nem hittem hogy barmi lesz belole, sot biztos voltam benne hogy csak jatszani akar velem, de a vegen nem igy lett. Sokat gondoltam ra miert vagyok vele ha nem er semmit,nem hiszem hogy szeretem vagy hogy valaha is beleszeretek, viszont ma mar egy napot sem birunk ki egymas nelkul(egyutt vagyunk 5 honapja, majdnem minden nap talalkoztunk). Persze hogy keressuk a bizonyossagot mindanyian mert nem akarunk csalodni ahogyan en is kerestem az elejen, de mindenbol lehet valami, es ha megse akkor csak tanul az ember! =)
2/5 A kérdező kommentje:
hát igen. ez az, amiből én nehezen másztam ki. nálunk nagy szerelemmel kezdődött, de fél év után jött az, hogy: te jó isten, ez ilyen jó. na nem, meneküljünk!!! futás, mert a végén még olyan jó lesz, hogy nagyon fáj majd, ha vége lesz!!!!!!!!!! és így aztán jött, hogy hisztérikuisan kerestem a kapcsolat rossz (általában elképzelt) tulajdonságait, aztán szépen rájöttem hogy nincs is semmi baj, cska a lángolás múlt el:)de ez talán nem is baj.:) most már csak azért vagyok picit mérges, mert képes voltam ezen izélni 10 hónapig. :D
2008. ápr. 11. 15:52
3/5 anonim válasza:
Lehetséges, hogy beleuntál a kapcsolatba. Szereted a párod, semmmi pénzért nem akarnád elveszíteni, csak egyszerűen nem történik veletek semmmi új. Ez is lehet. Ebben az esetben találj ki új programokat, bármit amit eddig nem gyakran csináltatok. Nem kötelező nagyszabású programnak lennie, lényeg az, hogy újdonság legyen :)
4/5 anonim válasza:
Szerintem is, rázd fel picit a kapcsolatotokat! :) És ne félj, "Minden csak addig tart, amíg igazán jó." Ezt jegyezd meg, mert van benne igazság.
Én az előző kapcsolatomban hittem azt, hogy ő az igazi (pedig ehhez képest sztem elég fiatal vagyok, kevesebb mint 20, jóval kevesebb), de már rájöttem, hogy nem baj, ha nem ez az örök. Tényleg azért van ennyi kapcsolatunk, h megtanuljuk rendesen a dolgokat. Tapasztalatot szerezzünk, és ezalatt is boldogok legyünk. Jobban megismerjük magunkat is.
Szerintem, ne agyalj ennyit ilyen dolgokon, élvezd az életet! És a szerelmet is :)
5/5 A kérdező kommentje:
már nem agyalok, csak régen, halálra. :) de most költöztünk össze,és most tök jó :) ja és én is kevesebb vagyok 20nál. :)
2008. ápr. 13. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!