Téged érdekel, hogy mit gondolnak a kollégák mögötted rólad?
Figyelt kérdés
Ha előtted jópofiznak, meg rendesek veled, de ez csak a felszín...2012. febr. 20. 18:59
1/6 anonim válasza:
Nem igazán, engem sem érdekelnek ők. Amíg békén hagynak, addig rendben van. Ez nem a leghelyesebb, de elég antiszoc vagyok.
2/6 anonim válasza:
nekem eléggé fontos, de nem az hogy feltétlenül szeressenek, csak ne gondoljanak/mondjanak rólam semmi rosszat. de ha teszik is, és választhatnék, inkább ne tudjak róla..
3/6 anonim válasza:
Nem érdekel, pedig jutott már a fülembe rólam szóló pletyka.
Jót nevettem rajta és nem is foglalkoztam vele tovább.
4/6 anonim válasza:
Egy bizonyos szintig néha elgondolkoztató az emberek véleménye, de nem csak kollégáké, hanem úgy átlagban. Sokszor elég érdekes dolgokra lehet rájönni abból, amit mások gondolnak rólad. Sokszor meg csak arról van szó, hogy nem ismernek eléggé és ha ez egy spekuláló embercsoporttal társul akkor meglepő pletykák alakulnak ki, amiken tényleg a legokosabb nevetni egyet, mivelhogy alaptalan feltételezésekről van szó.
5/6 anonim válasza:
Ha meg van az én kis társaságom,aki szeret,ismer,elfogad,akkor valahogy nem érdekel semmi.
6/6 anonim válasza:
Ahogy észrevettem sok ember ilyen, ami talán azért van, mert Mi emberek a civilizáció során újabb és újabb jelrendszereket kreáltunk, amihez idomítanunk kell magunkat. Tehát ez az egész "mű" úgy, mint a munkahely, vagy tanintézmény, ahol mindenki a saját javát keresi. Ez az egész "versengés" a tudatosságon alapszik. Persze nem ezen kellene, hogy alapuljon... Tudni kell ki a felszínes-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!