Érdekel, mit gondolnak rólad mások?
Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 22:47
1/15 anonim válasza:
Attól függ hogy ki az, ha egy olyan idegen aki nem érdekel semmilyen téren az azt gondol amit akar. Ha valaki olyan aki idegen de tetszik, és tetszeni akarok neki, na akkor érdekel. Ha pedig rokonokról, barátokról van szó akkor az azért valamennyire fontos hogy mit gondolnak.
2/15 anonim válasza:
Csak a barátok, szotálytársak, közeliek, a többiek nem,elég beválalós tipus vagyok szóval sokan gondolnak rólam furákat xD
5/15 anonim válasza:
Csak a kozeli rokonaim velemenye erdekel, (a parom meg a lanyom ezek) :))
Mas velemenye egyaltalan nem erdekel!
Nekem ok a fontosak! :))
32/l
6/15 anonim válasza:
Csak a kedvesemé és a barátaimé, meg a tesómé :)
7/15 anonim válasza:
Meghallgatom mert talán olyat mondanak amit én nem vettem észre magamon. Mindenesetre ha nincs semmi olyan, amivel a véleményét alátámaszthatja és azt nem tudom megcáfolni, olyankor elismerem és elfogadom.
8/15 anonim válasza:
Csak anyu, meg a barátaimé érdekel, és csak az ő véleményükre adok, de azért ha valami rosszat hallok másoktól az általában szokott érdekelni, hogy mégis miért mondta azt amit mondott.
9/15 anonim válasza:
Néha igen,néha nem.Attol függ milyen a hangulatom.
10/15 anonim válasza:
Leszarom mit gondolnak mások,én ilyen vok amilyen,ez van ezt kell elfogadni,akinek nem tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!