Van itt rajtam kívül, akit érdekel, hogy más emberek mit gondolnak róla? Akár idegenek is!
Én sajnos túlságosan figyelek arra, hogy mások mit gondolnak rólam. Ez pedig nagyon nem jó :( El tudja rontani a napom egy kicsit negatív megjegyzés is.
20/L
13.46-ossal értek egyet a leginkább.
Bár én inkább átmenet vagyok a két tábor között, érdekel is meg nem is. Valamilyen szinten kell, hogy érdekeljen mert emberek között élek, de egy bizonyos határon túl nem.
Magamnak vagyok tiszta, ápolt, rendes stb. Mindigis utáltam az olyan emebereket pl. akik azon csámcsognak, hogy az a másik nő, hogy vehetett fel bikinit amikor olyan kövér, pattanásos stb. Pff...nem mindegy!? Ha ő úgy érzi jól magát, egészségére válljon. Az a lényeg, hogy ÉN jól érezzem magam.
Egyébként tényleg fontos az első benyomás, amit 50%-ban a külső határoz meg, de talán még fontosabbak a mozdulatok, mimika, báj stb. Jahh és annyit tennék hozzá, hogy lehet az első benyomáson változtatni:)
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!