Mit gondolnak általánosságban arról aki sokat rejtvényezik?
Mert pár napja egyik ismerősöm megtudta, hogy rejtvényezni is szoktam, és elég furán reagálta le. Azt mondta, hogy akkor biztos nagyon okos vagyok, de a szavaiban ott volt az irónia, vagy legalább is valami ellenszenv féle.
Nektek mi a véleményetek a kérdésemmel kapcsolatban? Ha lehet, akkor ne csak egysoros válaszokat. 21/N
Keresztrejtvényről beszélünk? Mert ha nem, én akkor is igen :-)
Azt nem tudom, hogy általában mit gondolnak a rejtvényfejtő emberekről, de én is szoktam fejteni. Nálunk családi hagyománynak számít, még a nagymamám tanított meg rá gyerekkoromban, de anyukám is töltöget rendesen.
Amit észrevettem az idők során, hogy egyre igénytelenebbek lettek a rejtvények, gyakorlatilag szinte mindegyikben ugyanazok a meghatározások vannak, de legalábbis gyakran ismétlődnek. Kár, mert egyébként jó agytorna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!