Az amerikaiak mit gondolnak az országukban élő négerekről?
Az amerikaiaknak azok az afroamerikaiak, amik nekünk a romák.
Ugyanúgy sokan ki akarnak törni a helyzetükből, és az őket körülvevő előítéletekből, de ez nem fog menni, amíg él egy részük, ami megalapozza ezeket.
Nem tudom pontosan, de talán eltűrik őket.
De hát az amerikaiak hurcolták be őket, rabszolgaként adták-vették őket, majd felszabadították, és utána halomra gyilkolták a négereket, nem is értem miért csodálkoznak, hogy gettóban élnek, és sokan közülük bűnözők. A cigányok ellenben maguktól jöttek ide, és sosem voltak rabszolgák, árucikkek, tehát már alkalmazkodniuk kellett volna.
Azért ez kicsit más.
Sok rendes néger ember él ott is. Jobban találkoznak négerekkel, hiszen vannak modellek, színésznők, énekesek, hogy a köztiszteletben álló nagyemberekre ne is térjek ki vagy akár a hétköznapi személyek (eladó, ügyintézők, csomagkihordók, ügyvédek stb).
A baj azokkal a helyekkel van, ahol erőteljesen megy a bűnözés és fényes nappal lövöldöznek az utcán, akár az iskolák közelében. Ezek nagyrészt négerek lakta részek. Hozzá jönnek még a drogügyletek.
De egyébként én nem tudok arról, hogy úgy lenne mint pl nálunk a cigányokkal.
Az világos, hogy olyan zűrös környékre nem ajánlott menni, de ahol fehér emberek laknak ott azért nem kell annyira aggódni, hogy ha elmegy melletted egy néger akkor beléd ereszti a tárat.
Én úgy gondolom, hogy a többségnek ha van is velük problémája (úgy értem mindegyikkel, mindenkivel aki néger) akkor is inkább csak távolságtartó. Nem annyira intenzív és mocskos a dolog, mint itt nálunk a romákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!