A Latin Amerikaiak (Brazilok) cigányok?
Mert a BRAZIL, Mexikói, Spanyol, Kubai nyelv nagyon hasonlít a cigányokéhoz. A BRAZILOK is mind úgy néznek ki.
Ámbár a Spanyol inkább az Olasz nyelvre hasonlít.
1. nincs mexikói nyelv, ott spanyolul beszélnek. kuba szintén ugyanez
2. brazil nyelv sincs, portugálul beszélnek, ami kísértetiesen hasonlít a spanyolra
3. tudsz te portugálul, spanyolul és cigányul, hogy így össze tudod hasonlítani?
4. ha ismernél egy kis történelmet meg ilyesmit, magad is tudnád, hogy hülyeség a kérdésed.
Nem, a cigányok Indiából jöttek még az amerikai földrész felfedezése előtt...
A nyelveknek meg utána nézhetnél:
BRAZIL, Mexikói, Kubai nyelv nem létezik! Brazíliában portugálul, Kubában, és Mexikóban spanyolul beszélnek, és a két nyelv ráadásul eléggé hasonlít is.
"BRAZIL, Mexikói, Spanyol, Kubai"
Ezeket egybe értettem a Spanyol nyelvvel.
Mexikó-Brazilia=Latin Amerikai Spanyol. Kuba-Spanyol=Spanyol nyelv. Kuba külön szigetcsoport.
Peru=Öslakos indiánok. Peru (Dél-Amerika)=Latin Amerika.
Portugál és a Spanyol nem egyforma nyelv.
Nos, ez ott hibádzik, hogy a brazilok még mindig portugálul beszélnek.
És továbbra sem értem a zavaros gondolatmenetedet. Hova akarsz kilyukadni?
Ennyire jót már régen röhögtem kérdésen. Szerintem ezt még a kérdező sem gondolhatja komolyan. Ez kb. olyan nevetséges állítás, mint hogy a magyar meg angol nyelv egymásra hasonlít, és hogy igazából rokon népek.
Ma ennyi köze van a cigányoknak a brazilokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!