Az baj, ha engem nem érdekel hogy mások mit gondolnak rólam?
Engem sem érdekel. Nem másoknak akarok megfelelni (ami teljes mértékben lehetetlen), hanem magamnak.És így sokkal szabadabbnak érzem magam.
Azért a hozzám közelállók véleményét kiszoktam kérni.
Szóval, ha baj, ha nem, engem nem érdekel. ;)
Egyetértek az elsővel. Ha nem érdekelne, akkor nyáron pucéran vagy pizsamában is mászkálhatnál az utcán, vagy mindenkinek beszólogatnál, mégsem teszed.
Szerintem vagy tényleg nem érdekel, de az baj, akkor nem szocializálódtál (kb. mint Maugli), vagy pedig érdekel, csak mások véleménye olyan hatással van rád, hogy (talán nem is tudatosan) kizárod ezeket, és meggyőződ magad, hogy valójában nem foglalkozol velük.
Szerintem nem kellene ennyire szélsőségesen gondolkodni,mert nem arra gondoltam,hogy pucéran mászkálok. (különben is,ez közszemérem sértés és büntetik,szóval ha szeretnék se tudnék meztelenül mászkálni,mert elvinnének a zsaruk)
Olyasmire gondoltam,hogy pl. nem érdekel,hogy más szépnek vagy csúnyának,okosnak vagy butának esetleg különcnek tartanak. Nem vagyok birka,így nem szoktam az aktuális trendeket,szokásokat,nézeteket követni-ezek miatt is megítélik sokszor az embert. Nem azt mondom az embereknek,amit hallani akarnak,hanem amit gondolok. Ilyesmikre értettem a kérdést.Ezek alapján sokszor negatívan ítélnek meg és engem ez nem zavar,nem érdekel.
"Ezek alapján sokszor negatívan ítélnek meg és engem ez nem zavar,nem érdekel."
De igen, érdekel téged, és zavar, valószínűleg csak tudat alatt. Gondolj csak bele, ez a kérdés egyáltalán hogyan merült fel benned? Egyáltalán: valóban egy kérdés ez? Vagy egy belső fédekező állapot megerősítése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!