A "nagymagyarok" miért zsidóznak le mindenkit, aki más véleményen van, mint ők?
és ha már itt tartunk, megmondjam mi a csürhe?
Ez:
http://www.youtube.com/watch?v=PJPEPL-OeI8
Na szóval ilyen színvonalú "emberek" ne akarják már megszabni hogy mit jelent a "csürhe" fogalom
és ha a cigány mondja hogy, "büdös köcsög magyarok". és ha védekezel ellenük, akkor jönnek, hogy "rasszista mádzsár náczik", az nem diszkriminálás? egy különbség.. a magyar ember ITTHON van, a cigány-zsidó meg betelepült, szóval befoghatná, nem kéne segélyt/jogokat követelni..
ha én kitelepülnék izraelbe, én se követelnék több jogot, csak azért mert "nem onnan származok, ezért nehéz a beilleszkedés".. nem mi hívtuk őket, aki meg gyalázza a jelképeinket, megérdemli a "zsidó" jelzőt, mert valahol a magyarellenesség hátterében szinte mindig ők állnak..
Tisztelt kérdező!
Ha veled ez történt akkor valószínűleg nem jó "nagymagyarokkal" találkoztál. Ezt a szót pedig ne használjuk ha lehet,ez igen sértő. A "nagymagyart" gyakran mondják a nacionalistákra,irredentákra ezt már észrevettem.
Egy "nagymagyar".
Kedves Kérdésfeltevő!
Szerinted miért lenne ostobaság a keresztény vallás?
Végiggondoltad már ezen kijelentésed értelmét valaha az életedben?
Szerintem minden oldalon vannak normálisak, és vannak gazemberek. Csak nagyon nehéz különválasztani őket.
Pl: Gondolj csak arra, hogy ha beteg leszel és felír az orvosod egy orvosságot, amit a Richter Gedeon Gyógyszerárú Gyár gyártott, akkor azt, hogy ezt Te megkaphattad, azt egy zsidónak köszönheted.
Richter Gedeon ugyanis zsidó volt. Na nem olyan, mint ezek a mai SzaDeSzes "díszpintyek". Hanem olyan volt, aki felismerte, hogy a vagyonát értelmes célokra tudja felhasználni.
Vagy gondoljatok a világhírű 100 tagú cigányzenekarra és családjukra. Akik ugyanis ott húzzák a hangszereket, meg az igát, nagyon keményen megdolgoznak azért, hogy Magyarországnak jó hírnevet szerezzenek. És valszeg nem az ő családtagjaik azok, akik Szögi Lajost agyonverték.
Azt hiszem, hogy kell tudni megkülönbeztetni a dolgokat.
Vagy:
Akinek nem ismerős ez a név: Hubay Jenő, annak elárulom, hogy európai hírű hegedűművész volt. Huber Jenő volt az eredeti neve és Ferenc Józseftől szalatnyai előnévvel nemességet kapott. Ő úgy tudom, hogy sváb volt. És mégis a magyar zene ügyéért tett nagyon sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!