Férfiak, tényleg úgy gondoljátok, hogy mindig a nő a hibás, ha megerőszakolják?
Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 15:46
31/32 anonim válasza:
Nem, abszolút, de nem. Én pl. akármelyik férfit aki megerőszakolt egy nőt (akárhonnan származó, foglalkozású stb.) addig verném ameddig lélegzik.
32/32 anonim válasza:
30-as ezt a szót kerestem, sajnso a nyelvemen volt, de nem tudtam előhpzni. :-)
Igen, az a tény hogy valaki óvatlan és ilyen szempontból rosszul öltözködik, nem jelent mást csak hogy óvatlan.
Feltűnőbb lesz egy beteg elme számára hogy észre vegye és kiszemelje. De mint az előbbi hsz-ből is megtudtuk, nem mindig a k-s ruha a kiválasztás oka. Ergó a kiválasztán oka az ég világon bármi lehet, ilyetén mindegy hogy hogyna öltözködik az ember (ebből a szempotnból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!