Férfiak, tényleg úgy gondoljátok, hogy mindig a nő a hibás, ha megerőszakolják?
????????
Nem:O
Aki így gondolkodik, az beteg.
Akik azt mondják, hogy mert úhy öltözött, olyan helyen járt, ne csodálkozzon...nah azok betegek.
A viktimológiát meg azok hozzák fel, akikkel soha nem történt ilyen...kiváncsi lennék, hogyha a családtagukkal történne ez, akkor is ezzel dobálóznának?
Nem. Biztos, hogy van olyan helyzet, amikor a nő IS hibás. [Pl. ha a cigánytelepen miniszoknyában libeg végig. De ebben sem ő főleg a hibás, hanem a közbiztonságért felelős személyek. Csak ha már tudjuk, hogy ott nem sétálunk, akkor ott nem sétálunk.]
De nyilván 99%-ban mindig az elkövető lesz a hibás.
Sok olyan nő/asszony van aki szereti kelletni magát, na utána megnézheti a következményeit, de ez két emberes dolog ugyanis sok elme zavarodott mászkál a világon aki bármikor megvadul, aki szolidabb és nem hívja fel magára a figyelmet jó eséllyel soha nem keveredik ilyesmibe
20/F
Bár apám is ilyen volt néha, volt, hogy ültünk a tévé előtt és egy lányról volt szó, akit berángattak egy autóba, ahogy hazafelé tartott.
Apám el kezdte szidni a lányt, mégis mit várt, út szélén ment.
12 éves voltam, rákérdeztem, hogyha én is az út szélén sétálok, az felhatalmazást ad arra pár gyökérnek, hogy bántalmazzanak?
Néma csend volt a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!