Férfiak, tényleg úgy gondoljátok, hogy mindig a nő a hibás, ha megerőszakolják?
Ilyenkor szoktam elgondolkodni, hogy azok az idős nők (akár 70-en felül), vagy a nagyon kicsi lányok (10 éven aluliak) milyen hibát követhettek el, hogy megerőszakolják őket.
Mert ilyenek is megesnek.
Ezt a férfiaknak egy módon lehet elmagyarázni:
Ha kocsit vezetsz, és egy olyan helyen ahol elvileg neked van elsőbbséged, gond nélkül továbbmehetsz azt feltételezve, hogy egy másik irányból haladó is ismeri a KRESZ-t.
Ha Te nem állsz meg, a másik haladó meg egy idióta/drogos/ittas vezető, akkor a Te hibád ha baleseted lesz?
Ekkor is azt mondaná, hogy számítania kell arra, hogy van aki ezt nem tudja? Nem! Arra kell számítania, hogy mindenki ismeri az adott szabályt.
Minthogy, ha én nekem meztelenül van kedvem sétálgatni (amit nem teszek) attól még nem jogosítok fel senkit arra hogy bässzon meg.
ma 16:37
Ez a "sétálgatni" egy kicsit erős volt :D
Egyébként tökéletesen igazad van!
17
De ha netán mégis megtörténik, akkor vigasztalna az téged hogy nem volt joga hozzá?
Csak amikor felveszel egy olyan miniszoknyát amit jobb helyeken még övnek minősítenek, meg egy felsőt amiből mindened kilóg az olyan mintha autópályán szembemennél a forgalommal. Ha mázlid van nem találkozol össze egy képzetlen vagy alvó sofőrrel, de ha mégis, akkor nem csak a másik sofőr a hibás.
Egy ribancnak öltözött nő nem megy szembe a forgalommal....Mindenki más megy vele szembe ennyi erővel. Az ribanckodik aki akar, semmi joguk hozzá.
Jog: pont annyira nyugtat meg, hogy nincs joguk hozzá, mint ahogy feldühít, hogy mások szerint van (ha már vki ribanckodik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!