Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Férfiak, tényleg úgy gondolját...

Férfiak, tényleg úgy gondoljátok, hogy mindig a nő a hibás, ha megerőszakolják?

Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 15:46
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Ilyenkor szoktam elgondolkodni, hogy azok az idős nők (akár 70-en felül), vagy a nagyon kicsi lányok (10 éven aluliak) milyen hibát követhettek el, hogy megerőszakolják őket.

Mert ilyenek is megesnek.

2012. szept. 15. 16:00
 12/32 anonim ***** válasza:
82%
Még soha nem találkoztam férfival aki így gondolta volna. Holott a barátom is tudja hogy szeretem ha egy kicsit durvább velem az ágyba, de ezt csak neki engedem :P
2012. szept. 15. 16:01
 13/32 anonim ***** válasza:
98%
Sajnos az ilyen hozzáállás miatt nem fordul sok nő a rendőrséghez, mert még ott is azt érzik, hogy Őket hibáztatják.
2012. szept. 15. 16:03
 14/32 anonim ***** válasza:
97%
Nem,hülye aki igy gondolja miért a nő tehetne arról ,hogy egy hülye rá támadd?
2012. szept. 15. 16:23
 15/32 anonim ***** válasza:
97%

Ezt a férfiaknak egy módon lehet elmagyarázni:

Ha kocsit vezetsz, és egy olyan helyen ahol elvileg neked van elsőbbséged, gond nélkül továbbmehetsz azt feltételezve, hogy egy másik irányból haladó is ismeri a KRESZ-t.

Ha Te nem állsz meg, a másik haladó meg egy idióta/drogos/ittas vezető, akkor a Te hibád ha baleseted lesz?

Ekkor is azt mondaná, hogy számítania kell arra, hogy van aki ezt nem tudja? Nem! Arra kell számítania, hogy mindenki ismeri az adott szabályt.

Minthogy, ha én nekem meztelenül van kedvem sétálgatni (amit nem teszek) attól még nem jogosítok fel senkit arra hogy bässzon meg.

2012. szept. 15. 16:37
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:37

Ez a "sétálgatni" egy kicsit erős volt :D

Egyébként tökéletesen igazad van!

2012. szept. 15. 16:44
 17/32 anonim ***** válasza:
33%

17

De ha netán mégis megtörténik, akkor vigasztalna az téged hogy nem volt joga hozzá?

2012. szept. 15. 16:53
 18/32 anonim ***** válasza:
3%

Csak amikor felveszel egy olyan miniszoknyát amit jobb helyeken még övnek minősítenek, meg egy felsőt amiből mindened kilóg az olyan mintha autópályán szembemennél a forgalommal. Ha mázlid van nem találkozol össze egy képzetlen vagy alvó sofőrrel, de ha mégis, akkor nem csak a másik sofőr a hibás.

2012. szept. 15. 17:09
 19/32 anonim ***** válasza:
64%
Egyetértek azzal, hogy vannak nők, akik direkt kihívóan öltözködnek, ebben az esetben lehet, hogy ők IS hibásak. De! Én általában visszafogottabban öltözködöm, alapból is csendesebb ember vagyok. Múltkor sima nadrág volt rajtam, lapos talpú cipő és olyan felső, ami a fenekem alá ér, mert nem szeretem, ha kinn van a derekam. Egy sima felsőt kell elképzelni, szürke színű, egyáltalán nem testhez simuló vagy ilyesmi. Mégis amíg elgyalogoltam A-ból B pontba (kb 10 perces séta) hárman dudáltak rám (és nem azért, mert útban voltam :P) egy cigány banda még be is szólt. Mégis milyen ruhát kéne felhúznom, hogy ilyen ne legyen? És ez volt fényes nappal. Éjszaka nem sétálok sikátorokban, meg úgy általában megpróbálok nem egyedül menni akárhová, annak ellenére, hogy tényleg nem kirívóan öltözködöm. Tehát ha velem történne ilyen igazán nem érteném, hogy miben lennék hibás???
2012. szept. 15. 18:49
 20/32 anonim ***** válasza:
62%

Egy ribancnak öltözött nő nem megy szembe a forgalommal....Mindenki más megy vele szembe ennyi erővel. Az ribanckodik aki akar, semmi joguk hozzá.

Jog: pont annyira nyugtat meg, hogy nincs joguk hozzá, mint ahogy feldühít, hogy mások szerint van (ha már vki ribanckodik)

2012. szept. 15. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!