Nálatok mi van most a spájzban és a hűtőben, hány napi kaja?
Ha mondjuk jönne egy zombitámadás (csak a hülye példa kedvéért), hány napig tudnátok otthon elélni a jelenleg fellelhető összes élelmiszert beleszámítva? Mi van a hűtőben, ha kinyitjátok?
Igaz, hó eleje van, de még ennek a hétnek a végéig nincs fizetés, alig van élelmiszer itthon, és eszembe jutott, másnál ez hogy lehet, mennyit "halmoztok" fel.
hát ma voltam nagybevásárláson ahogy hét elején szoktam mindig úgyhogy most van étel.
de ez hét közepére ki is ürül úgyhogy pénteken már éheznénk ha jönnének a zombik:D
Tele vagyok különféle tésztákkal, darált húsokkal, csirkecombokkal, fagyasztott tengeri halakkal, máj, karaj is van. Konzervekből van egy csomó hal, fehérmártásos csirke konzerv, marha konzerv.Bab konzerv Van egy csomó szószunk. Pl: Balti szósz, Korma szósz (indiai szószok) Van egy csomó liszt, cukor, tojás vagy 5 doboz (15 darabosak) Sűrített paradicsom, sajt, mák,dió. Bőven van vaj, olaj. Van fagyasztott vegyes zöldség, borsó bab, brokkoli, sütni való krumpli.. Szóval tele van a hűtő és a mélyhűtő is.
Ha zombitámadás lenne akkor kihúznánk akár 4-5 hónapig is. Bár lehet a végén már csak vajas tésztát ennénk,de lenne mit enni.
Mi minden hónap elején csinálunk egy havi nagy bevásárlást, és ilyenkor dugig pakolunk mindent, mindennel. Tegnap hozták a rendelést ki, így most bőven van. (a múlt hónapiból is maradt még)
Hmm.. zombiapokalipszis esetén berohannék a legközelebbi áruházba, és egy csomó konzervet, vizet vennék. Ami itthon van, az elég romlandó, nem élne túl egy zombit sem.
De nem halmozunk, pénz van elég (végül is erről szól a kérdés), frissen veszünk ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!