Agyamra megy a férjem! Nálatok szokott lenni ilyen?
Mindennel idegesít!A gyerekkel kínlódva foglalkozik,amíg én neki főzök meg sütök.Mindent pont fordítva csinál mint ahogy mndom neki.Most ott tartok,hogy jobb ha nem látom!
Volt/van igy más is?
Vigyázz, mert ennek az lesz a következménye, hogy egyszer neki is jobb lesz, ha téged nem lát... :)
Komolyra fordítva: ennyiből nem lehet megítélni a kapcsolatotokat, ha akarod, írj bővebben. Mindenesetre, ami biztos: azt mondta valaki, hogy a háborúhoz 3 dolog kell: pénz, pénz és pénz. A jó házassághoz szintén három dolog kell: beszélgetés, beszélgetés, beszélgetés. Sok sikert!
13:09-es
Pont ez van nálunk is.
"Mostantól minden más lesz"aztán meg minden ugyanaz!
Nem azt mondtam,hogy úgy kell ugrálni ahogy én fütyülök.De ha megkérem,hogy ne engedje be a gyereket a konyhába mert forró a sütő és ennek ellenére pont úgy dobálja neki a labdát hogy bejöjjön.
Akkor menj ki Te is labdázni, a kaja meg égjen oda! A hasukra érzékenyebbek, mint a szavakra.
Amúgy alapműként olvassátok el a Miét hazudik a férfi, miért sír a nő című könyvet!
(nálunk:21 éves a házasság: a helyzet változatlan) Minden jót a további évtizedekhez :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!