Nálatok mennyire, vagy hány százalékban szokott olyan lenni egy adott esemény/dolog/történés mint ahogy azt előre fejben elképzeltétek?
Példák:
-Sokszor van olyan, hogy van egy lehetőség, és azért nem megyek bele, mert rossznak képzelem el, végül amikor már benne vagyok, rájövök, hogy nem is vészes...
-Mégy egy állásinterjúra és előre elképzeled a fejedben, az egészet, végül mennyire lesz olyan mint ahogy előtte elképzelted? Rosszabbnak képzeled el a dolgokat, vagy jobbnak, mint amilyen végül tényleg lesz?
-Találkozol barátokkal, rokonokkal
-Egy ebédre vagytok hivatalosak
HOgy jobbnak vagy rosszabbnak képzeled e el a dolgokat az csak rajtad múlik szerintem. Ez ugyanis attól függ, hogy optimista vagy pesszimista a hozzáállásod.
Én pl. nem szoktam előre nagyon megtervezni semmit...sem pedig elképzelni dolgokat...
mivel sosem lehet tudni, hogy mi fog történni a jövőben, ezért feleslegesnek tartom tervezgetni...majd ha eljön vminek az ideje, és ott leszek, egy bizonyos szituációban, akkor majd eldöntöm, hogy mi legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!