Volt olyan nálatok, hogy minden szép és jó, boldogok voltatok, és egyszer csak felbukkan az életetekbe egy volt barát, vagy szerelem?
Aha. Jött a nagy Ő, megint. Hogy megbánta, hogy én vagyok élete szerelme... stb stb stb.
Nos, ha én lettem volna élete szerelme, akkor nem hagyott volna el, hogy neki még "élnie" kell, meg világot látnia, tapasztalni. A nagy tapasztalat szerzés vége az lett, hogy sírva jött vissza hozzám, mert még is én vagyok az aki kell neki.
Ő tehetős családból jött, ővé volt fiatalon a világ. Én szegény családból jöttem és megküzdöttem a sikerét.
Ő most nem boldog a villájába meg a Ferrarijával, az üzleti kapcsolatairól nem is beszélve.
Én meg tökéletesen elégedett vagyok egy takaros kis házikóban, a párommal és gyermekemmel. Jó a munkám, jó a család életem és én ennél többre nem is vágyok.
volt.
elhagyott egy gazdag,szebb csajért aki mindent megvett neki, állta a szórakozását stb.
aztán másfél év múlva mikor már majdnem sikerült elfelejtenem és egy nagyon rendes pasival randizgattam visszasírta magát azzal az álszent szöveggel hogy mennyire megbánta, hogy a csajnak nincsenek belső értékei és hogy én vagyok az akivel együtt akar lenni.
ez fél évig tartott, utána már hiányzott neki a pénzszórás, a mindennapos bulihelyek amit a másik fizetni tudott neki így visszakuncsorogta magát.
most már csak szánalmat érzek iránta de valahol örülök hogy ez 20 évesen történt meg velem és nem 25 meg 30 évesen ingatott meg, döntött volna romba egy házasságot vagy családot.
most már lassan nyitott leszek másra, egy normális srácra, neki meg, ha összefutnánk az utcán nem is köszönnék az biztos!
Ha boldog vagy valakivel, akár csőstül is jöhetnének a volt szerelmek, mit sem változtatna az érzéseiden! Legalábbis az enyémen nem tudna, és nem is tudott!
Volt, hogy facebookon írt az egyik, a másik smst, de nem válaszoltam egyiknek sem! Mert már nem éredekelnek, részemről lezártnak tekintett kapcsolatokkal nem kívánok foglalkozni. Csak azzal, amiben most vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!