Mit csináljak? ELEGEM VAN!
Szerintem is hagyd ott.
Mama pici fia, biztos ezt akarod?
Meddig tudod elviselni?
Ugyan ez volt nálunk is. Kedves párommal csak akkor lehettem, ha én voltam náluk, akkor is ott kellett az anyja mellett lenni. Családommal sok vitám volt, mivel ha a párommal akartam lenni, akkor ő velük szinte soha nem voltam, csak telefonon tudtunk beszélni.
Majd végül sikerült egy babát összehoznunk. Rengeteg veszekedés, terror, verés, mert én elszakítom az anyjától. Most pedig az unokájukat akarják elvenni tőlem.
Míg nem késő hagyd ott a srácot, tanulj mások hibájából, hidd el nagyon rossz vége lesz. 25/L
hmm..szerintem is szakítás lesz a vége ennek..
nem vagyunk 'összekötve' hiszen nincs gyerekünk..
így van! nem késő..:)
köszönöm a válaszokat..
Én nem voksolnék a rögtön szakítsunk dolgokra. Három év az még ilyen fiatalon is három év. Először beszéld meg vele, ezeket a dolgokat, amiket ide leírtál nekünk.
Ha majd a beszélgetés után sem képes változtatni, akkor végleg lépnék.
Amúgy nem egy 18 éves rendes gondolkodású fiúra vall, hogy ennyire anyaközpontú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!