Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám tiszta idegbeteg-. -...

Apám tiszta idegbeteg-. - mindenért kiabál. Már félek ha hazajön a nap 24 órájába mindig pakolnom kell elegem van belőle, mit csináljak? és így én is idegbeteg vagyok. :S

Figyelt kérdés

2012. jún. 1. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit kell pakolnod, hány éves vagy, és miért kiabál apukád?
2012. jún. 1. 22:34
 2/4 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok,takarítanom kel itthon.. de tényleg sokat. utána stb a nap 24 órájába sosincs rend pedig mindig pakolok,nagyon sokat idegeskedik.. azért kiabál,mert a munka nem jön össze stb és akkor ideges és ideg beteg,mindenért kiabál,ezt nem értheted,csak le írtam..
2012. jún. 2. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem érthetem, akkor segíteni se tudok.
2012. jún. 2. 13:52
 4/4 anonim válasza:
Tudom 2 éve kérdezted ezt már, de gondoltam válaszolok valamit mert én is hasonló helyzetben voltam. Szerintem ez szó szerint idegbetegség és nagyon nehéz azoknak akinek az ilyen emberrel kell élni. Nem tudom van-e rá kezelés vagy gyógyszer. Sajnos az én apám soha nem ment el orvoshoz vele. Természetesen ha a kiabálásnak van igazi oka (nálam nem ez volt a helyzet) akkor azt kéne valahogy megszüntetni. Más megoldás, hogy elköltözöl otthonról, ha tudsz minél előbb.
2014. ápr. 17. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!