Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kinek van igaza (közös haszn&a...

Kinek van igaza (közös hasznàlat)?

Figyelt kérdés

Közös mosokonyha 5 csalàd részére.

én mosok szombaton,elöttem mostak csütörtökön.

Mindkettönk ruhài egy helyiségbe kiteregetve.

Ma jön a 3. csalàd,akik mosnak csengetnek,hogy szedjem be a ruhàimat.

Mondtam,hogy az elöttem lévöé is szàraz,nàla kell csengetni.

Elvileg aki hamarabb mos,annak kell helyet biztositania a következö csalàdnak.Nem?

Én kiabàltam,mert nem az elsö eset,hogy mindig hozzàm csengetnek,mindigg nekem reklamàlnak.

2009. júl. 27. 11:40
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
"előttem lévőé IS száraz" szerintem mindegy kinek van igaza ha megszáradt a ruha akkor be kell szedni nem érdemes ilyen csekélységeken veszekedni,meg lehet te szimpatikusabb vagy és ezért szól mindig neked mert a másik családot nem bírja.legyél jó fej,mosolyogj és szedd be a ruhákat és az előtedd lévőnek hagyj egy cetlit,hogy más is szeretné használni a szárítót ne ott tárolja feleslegesen a megszáradt cuccokat.
2009. júl. 27. 11:54
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen csak nekem van egy 3 honapos babm,a màsiknak meg nincs gyereke.

Akkor kinek könnyebb ugrani?

Persze beszedtem a ruhàkat,csak mégis idegesit.

2009. júl. 27. 11:58
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
és mi lenne, ha a lakásodban teregetnéd ki a kimosott ruhákat? vagy erkélyen? csak ne ott ahol a többiek....és akkor többet senki nem fog zaklatni, had zaklassák csal a csütörtöki mosót :) vannak praktikus helytakarékos ötletek a ruhateregetésre...pl csigán felhúzható szárító, ami a fejetek fölött lóg és csak akkor engeded le, ha leszeded vagy ráteszet a ruhákat...
2009. júl. 27. 12:16
 4/8 A kérdező kommentje:
A màsodik vàlazsolo nem mondott rosszat,de ez sajnos csak igy ilyenkor nàron praktikus,télen nehezebben szàrad,és a lakàsunk is elég pici.
2009. júl. 27. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

honnan tudod, hogy a másiknak nem szólt?

azért mert a másik nem szedi be a ruháját, attól még neked be kellene szedned. ha mindenki így gondolkodik, hogy "előbb a másik", akkor soha nem lesz semmi.

2009. júl. 27. 12:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a màsiknak nem szolt,ö maga mondta.
2009. júl. 27. 12:34
 7/8 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem az a legalapvetöbb közös sszáritóhelységnél, hogy ha megszáradt a ruha, amit mostam, AZONNAL összeszedem. Egyrészt csak elfoglalja a helyet mások elöle, másrészt a tiszra ruhának a saját szekrényben van a helye, nem szanaszét.

Ne a te JOGAIDAT hangoztasd, hanem a KÖTELESSÉGEIDET vedd komolyan. Ha mindenki igy csinálná, fele annyi gond se lenne az együttéléssel.

2009. júl. 27. 13:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
azért hozzád csengetnek, mert te, lehet, hogy kiabálva, morogva, de mész és leszeded. a másik meg nem. ennyi.
2009. júl. 27. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!