Kinek van igaza? És hogyan tovább?
Nos, az egész ott kezdődik, hogy egyik nap megláttam egy lányt az évfolyamról,(legyen most Timi) aki sírva ment be a mosdóba. A barátnőmmel együtt odamentünk, ő pedig elmondta mi történt: Egy másik lány (most akkor ő Dóri) azt mondta, az egész osztály előtt, hogy Timinek kicsik a mellei, és lapos a segge, meg hogy állati hülyén néz ki.
Teljesen ki voltam bukva, Timi az egyik legaranyosabb lány, Dóri pedig egészségtelenül is túlsúlyos, és még ő aláz másokat...Beszélgettünk erről a dologról a barátnőmmel. Nem tudom miket mondtam, nyilván nem dicsértem Dórit...
Az Én problémám ott kezdődik, hogy Dóri fülébe jutott, hogy miket mondtam róla. Dóri, és az ő baráti köre, letámadott engem a folyosón, hogy mégis ezt hogy gondoltam, és egyáltalán mi közöm hozzá.Megmondtam, hogy Timi a barátnőm, és aggasztó, hogy Dóri hogyan mer így viselkedni másokkal. Erre Dóri: Háát ő már bocsánatot kért.
Tudom, hogy ezt ő nem gondolta komolyan.(már a bocsánat kérést)
Azóta az eset óta, folyamatosan b*szogatnak. Nem kéne ráhajtanom másnak a pasijára, holott nem történt semmi stb.
Ha legközelebb is ehhez hasonló "észrevételük" lenne, akkor mit csináljak?
Vagy ha megint elő jön a Timi-s dolog? Csúnya dolgokat mondtam, igen, de azért valahol érzem, hogy igazam van.
Nem tudom mit mondjak, segítsetek! 13/l
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!