Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagy parasztság volt ilyet...

Nagy parasztság volt ilyet csinálni temetésen?

Figyelt kérdés

Odaértem és egyből kérdezte a temetkezési ember, hogy odavigye-e a virágomat vagy odaviszem én. Hát mondom, majd én...

Volt egy nagy asztal, körülötte ültek az elhunyt rokonjai, középen volt az urna és ki voltak rakva kicsit kintebb vázák. Na én a vázába beleraktam a virágot, aztán mentem vissza a helyemre.

Utána láttam, hogy mindenki aki vitt virágot, visszafordult még és bólintott egyet. :/

Osztálytársam apukája halt meg amúgy, az osztályból meg egyedül voltam, úgyhogy ismerős se volt, aki figyelmeztethetett volna.

Ugye ez nem volt nagy taplóság..? Nem szoktam temetésekre járni.

2012. aug. 29. 17:21
 1/3 intrepid ***** válasza:
Semmi rosszat nem csináltál.
2012. aug. 29. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tetté-l semmilyen parasztságot.
2012. aug. 29. 17:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Semmi rosszat nem tettél.

[Hasonló helyzetben ismerősöm megkérdezte, hogy a középen levő vázát miért hagyják üresen és hol van egyáltalán a halott...

Majdnem elröhögtem magam, alig tudtam neki elmagyarázni, hogy az a középső váza a halottat tartalmazó urna...]

2012. aug. 29. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!