Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet a 'parasztság'-ra...

Hogy lehet a 'parasztság'-ra visszavágni, hogy az fájjon?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 14:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdésed.
2010. okt. 20. 15:02
 2/11 komasa ***** válasza:
Pontosíts légyszi! Én sem értem!
2010. okt. 20. 15:20
 3/11 anonim ***** válasza:
vágj vissza kaszával!
2010. okt. 20. 15:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező arra kíváncsi, hogy ha valaki azt mondja rá, hogy paraszt, akkor erre mit feleljen.
2010. okt. 20. 15:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Azt, hogy: Földművelő vagyok, nem paraszt!
2010. okt. 20. 15:36
 6/11 A kérdező kommentje:
Úgy értem, ha pl. bunkó paraszt beszólásai vannak...
2010. okt. 20. 19:22
 7/11 anonim ***** válasza:
ha ő parasztoz le téged: aha, lehet, hogy én paraszt vagyok, te vászont olyan sötét, hogy a néger farka hozzád képest neoncső.
2010. okt. 21. 18:07
 8/11 anonim válasza:
Szerintem a parasztba semmi rossz nincsen.A paarsztok mindig kemenyen dolgozo becsuletes emberek voltak.Bar meg mindig tobb paraszt lenne akkor nem ennek ennyi tartositott elelmiszert.Ha vki leparasztoz legyel ra buszke!
2010. okt. 27. 21:31
 9/11 anonim válasza:

Attól függ mit mond.

Ha az édesanyádat szídja, akkor mond azt hogy jól van, és dolgozik, vagy elfoglalta már magát.

Ha téged szíd, hogy milyen nagy *** vagy, akkor mond azt hogy igen, de te még nagyobb. S hogy nagyon fájjon is neki, mondhatod ezt:

Én lehet hogy ez-meg ez vagyok, de te bizony sosem fogsz felérni arra a szintre amit most montál nekem, mivel a béka feneke is nagy neked. Vagy hasonlóakat.

Remélem segítettem, és hogy fogsz tudni boldogúlni.

Szép napokat!

2010. okt. 31. 19:55
 10/11 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, ha pl. kötözködik, nyomozgat , mert nálunk ez falusi szokás, mindenki ilyen, de én nem , úgyhogy engem zavar...nem látom értelmét, hogy valaki mért nem tud néha jót akarni a másiknak, s mért nem azt akarja, hogy jókedv legyen, ne a bosszúság. Pl. ha a szomszéd átjön nálunk a kerten(falun élek, akkor már érzem, hogy "tudakozni " jött valamit, be is jött. Pár pillanat beszélgetés után megkérdezte, hogy honnan van nekünk ez, meg az. Mi sokkal szegényebbek vagyunk náluk, s mégis zavarja őket, ha valamink lesz. Eme drágák miatt az éven teljesen tönkrement a faluban az összes kert, mert betömték a sáncokat, ami a vizet elvezette volna a kertről. Nem akarják soha, hogy másnak sikerüljön valami, ezért inkább ne legyen nekik se, csak másoknak ne legyen.S ez mindennapi. Egyébként ezt a falut "fösvénynek" csúfolják, mert itt a környéken a csúfolódás is giccs.
2010. nov. 1. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!