Hogy lehet a 'parasztság'-ra visszavágni, hogy az fájjon?
Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 14:58
2/11 komasa válasza:
Pontosíts légyszi! Én sem értem!
4/11 anonim válasza:
Szerintem a kérdező arra kíváncsi, hogy ha valaki azt mondja rá, hogy paraszt, akkor erre mit feleljen.
5/11 anonim válasza:
Azt, hogy: Földművelő vagyok, nem paraszt!
6/11 A kérdező kommentje:
Úgy értem, ha pl. bunkó paraszt beszólásai vannak...
2010. okt. 20. 19:22
7/11 anonim válasza:
ha ő parasztoz le téged: aha, lehet, hogy én paraszt vagyok, te vászont olyan sötét, hogy a néger farka hozzád képest neoncső.
8/11 anonim válasza:
Szerintem a parasztba semmi rossz nincsen.A paarsztok mindig kemenyen dolgozo becsuletes emberek voltak.Bar meg mindig tobb paraszt lenne akkor nem ennek ennyi tartositott elelmiszert.Ha vki leparasztoz legyel ra buszke!
9/11 anonim válasza:
Attól függ mit mond.
Ha az édesanyádat szídja, akkor mond azt hogy jól van, és dolgozik, vagy elfoglalta már magát.
Ha téged szíd, hogy milyen nagy *** vagy, akkor mond azt hogy igen, de te még nagyobb. S hogy nagyon fájjon is neki, mondhatod ezt:
Én lehet hogy ez-meg ez vagyok, de te bizony sosem fogsz felérni arra a szintre amit most montál nekem, mivel a béka feneke is nagy neked. Vagy hasonlóakat.
Remélem segítettem, és hogy fogsz tudni boldogúlni.
Szép napokat!
10/11 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, ha pl. kötözködik, nyomozgat , mert nálunk ez falusi szokás, mindenki ilyen, de én nem , úgyhogy engem zavar...nem látom értelmét, hogy valaki mért nem tud néha jót akarni a másiknak, s mért nem azt akarja, hogy jókedv legyen, ne a bosszúság. Pl. ha a szomszéd átjön nálunk a kerten(falun élek, akkor már érzem, hogy "tudakozni " jött valamit, be is jött. Pár pillanat beszélgetés után megkérdezte, hogy honnan van nekünk ez, meg az. Mi sokkal szegényebbek vagyunk náluk, s mégis zavarja őket, ha valamink lesz. Eme drágák miatt az éven teljesen tönkrement a faluban az összes kert, mert betömték a sáncokat, ami a vizet elvezette volna a kertről. Nem akarják soha, hogy másnak sikerüljön valami, ezért inkább ne legyen nekik se, csak másoknak ne legyen.S ez mindennapi. Egyébként ezt a falut "fösvénynek" csúfolják, mert itt a környéken a csúfolódás is giccs.
2010. nov. 1. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!