Nem parasztság az utcán dohányozni és alkoholt inni?
Olyan undorítóak az emberek, komolyan nem értem. Rengeteg úriembert látok egy sörösdobozzal a kezében vígan sétálgatni az utcán. Az is lehet, hogy sietnek. De a sör kell. Mintha nem létezne a szomjoltásra kitalált víz(vagy a cukros izék - nem tudom mit szerettek.), csak úgy iszik az alkoholt. Most komolyan; nem akkor iszunk alkoholt amikor este jó hangulatban beülünk/leülünk valahova? A barátokkal? Vagy párkapcsolati kudarcnál fogni egy üveg Royal Vodkát? De az, hogy MERT MELEG VAN és mert SZOMJAS VAGYOK csak úgy elővenni a zsebből egy doboz sört az utcán...nevetséges.
A másik. Hányni tudnék az ilyen bárhol cigarettázó emberekéktől. Én is dohányzom, de nem az utcán ahol bármelyik szerencsétlen terhes nő és az éppen tüdőrákra hajlamos Pistike beszívhatja! És annak mi értelme van? Milyen hangulata van csak úgy rágyújtani? Amikor rohansz a világban és oda sem tudsz figyelni? Nem. Igen is akkor kell dohányozni/alkoholt fogyasztani amikor hajlandó vagy időt szánni rá, és nem csak úgy mellékesen valami közben.
De az.
Régen cigiztem,de nem mániákusan bárhol,hanem félrevonulva.
Inni vagy otthon vagy beülős helyen/szórakozóhelyen,de sosem buszmegállóban mig jön a busz.
Bár a piásak kevésbé zavarnak mint a cigifüst.
ormány egyszem jó döntése volt a cigizés büntetése bizonyos helyeken.
Van igazság abban amit írsz.
Bár ha valaki kezében van egy sörösdoboz és nem hulla részeg akkor mi van?Miért fáj ez ennyire?
Utolsó, te egy barom vagy, már bocsi...
Az igen, lehet, hogy rosszul fogja érezni magát, de a dohányzók csak a káros anyagok 1/3-dát szenvedik el maguk, a többit a környezetüknek jut! Tehát magadat kevésbé pusztítod, mint a melletted álló öreg nénikét. Ez konkrétan bunkóság. Ha ennyire meg akarod ölni, annyi tisztelet legyen benned hogy fejbelövöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!