Egy temetésen muszáj sírni?
Nem, az arc könnyek nélkül is ki tudja fejezni a szomorúságot, meghatottságot, ám ha úgy érzed, akkor adj ki magadból mindent.
Egyébként úgymond befelé is lehet sírni, könnyek nélkül. Attól még lehet lelki fájdalmad. Én is szoktam így lenni ezzel.
Én egyébként mindig azon vagyok, hogy ne sírjam el magam. Nem voltam sokszor temetésen, sőt egyszer sem, de én sosem sírok mások előtt, így a temetőben sem.
Ha valaki nem sír, az nem jelenti azt, hogy egy érzéketlen bunkó.
Szia!
Ahogy már előttem is írták, nem muszáj. Van, hogy annyira nagy a fájdalom, hogy nem is tud sírni az ember!
Mikor a Barátnőm meghalt (2 éve), akkor Anyu is, meg a Hugom is két oldalról fogtak, annyira kiborultam...
...viszont, mikor Anyu halt meg (5 hónapja), akkor nem tudtam sírni! Egyszerűen teljesen üresnek éreztem magam. Később ért el, de akkor nagyon...
Fogadd őszinte részvétem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!