Hogy szoktál sírni? És miken?
Figyelt kérdés
Úgy értem, halkan, hangosan, ilyesmik:) Leírom, hogy én hogy. Én a tipikus nagyjelenetes sírós vagyok, ha valami bánt, képes vagyok órákig is sírni miatta. Sőt, képtelen vagyok a sírást visszatartani, tök ciki néha:S Szóval én hangosan és rendesen rázendítek meg hüppögök. Általában akkor sírok, ha nagyon egyedül érzem magam, vagy megbántanak valamivel, vagy nagyon sajnálok valakit. Egyszer egy néni miatt sírtam, akivel együtt utaztam a mentőben (engem csak kontrollra vittek) , és rákos volt. Van, hogy zenén, könyvön vagy filmen is elsírom magam. Ha nem saját fájdalomról van szó, akkor a téma ami leginkább megríkat, ha egy állatot bántanak. Az szörnyen felháborít, és dühömben sírok miatta. Ti hogy vagytok ezzel? Kort és nemet is írjatok, légyszi. Én 19/L2011. jan. 7. 20:27
1/14 anonim válasza:
Engem soha senki nem lát sírni, nem szeretem. Persze, ha olyan hangulatban vagyok, mindenen tudok, de csak ha senki nem látja.
23L
2/14 anonim válasza:
Amióta gyerekem van bármin el tudom bőgni magam,de igyekszem mindig visszatartani. Filmen,zenén,akármilyen megható jeleneten,amin mások simán átnéznek. Régebben is ilyen voltam,de most mégjobban. Ha kóbor állatot látok,vagy ahogy irtad,hogy egy nénit vittek,szerintem én is el tudtam volna sirni magam....ha nem megbántanak,csak ilyeneken sirok,akkor azt mindig vissza folytom és igyekszem nem kimutatni. Amugy sem vagyok hangosan zokogó tipus. 24/L
3/14 anonim válasza:
Én szinte bármin tudok sírni. Könyvön, filmen vagy ha megbántanak. Ilyenkor általában elvonulok és magamban csendben sírok akár órákig is. Ha nyilvános helyen vagyok akkor megpróbálom addig visszafojtani amíg lehet... Persze ez film, könyv esetében nem tart ilyen sokáig, hanem inkább olvasok tovább vagy nézem tovább a filmet és így a történet úgy lefoglal h egy idő után a könnyeim is elállnak :D 15/L
4/14 anonim válasza:
Irigylem az olyanokat, akik mernek sírni. :)
5/14 A kérdező kommentje:
Én meg az olyanokat, akik vissza tudják tartani:S Annyira kínos, ha ülnek veled szemben a vonaton, te meg egyszer csak elkezded a könnyeidet hullatni:S
2011. jan. 7. 20:50
6/14 anonim válasza:
Halkan, csak folynak a könnyeim meg ilyne bőgős fejet vágok...És órákon át csinálom és utálom, ha vigasztalni próbálnak.És én se tudom soha visszatartani... De elég gyakran bőgök sajnos, néha mert szomorú vagyok, néha meg "csak úgy" valami, legutóbb például (tegnap) a buszon ültem, és ilyen reklámokat vetítettek rajta ilyen képernyőn és azon bőgtem el magam :S
8/14 A kérdező kommentje:
Mi volt a reklámokban, amin elsírtad magad? Amúgy csak nem békéscsabai vagy? Csak mert ott láttam ilyen reklámos buszokat.
2011. jan. 7. 20:57
9/14 anonim válasza:
Nem, nem is jártam még ott :D Hát az volt benne, hogy volt egy apa és ült a gép előtt (játékszenvedélyről szólt a reklám),és játszott a gépen, és a kislány odadobott neki valami plüssjátékot, és emiatt elvesztette a játékot és elkezdett ordítanozni a feleségével, a kislány meg szomorúan nézte őket... És utána meg azt mutatták, hogy az apa megváltozott, és ő dobta oda a kislánynak a plüssjátékot és a kislány ilyen hálás boldog fejet vágott :) Olyan borzalmas lehet egy ilyen ember :(((
10/14 anonim válasza:
Kegyetlenül tudok sírni :)
Igazából filmen, könyvön többnyire csak könnyezni szoktam. De ha megbántanak, ha valami rosszul esik, akkor nagyon zokogni szoktam. Persze csak egyedül, nem akarom hogy mások is lássák és főleg,hogy megkérdezzék, miért sírok, mert ezekről többnyire nem akarok beszélni.
De órákig nem vergődök. Kizokogom magam öt perc alatt, aztán feltöltekezem pozitív gondolatokkal, és elkezdek olyan dolgokat csinálni, amiket szeretek. Pl. írni - az megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!