Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy szoktál sírni? És miken?

Hogy szoktál sírni? És miken?

Figyelt kérdés
Úgy értem, halkan, hangosan, ilyesmik:) Leírom, hogy én hogy. Én a tipikus nagyjelenetes sírós vagyok, ha valami bánt, képes vagyok órákig is sírni miatta. Sőt, képtelen vagyok a sírást visszatartani, tök ciki néha:S Szóval én hangosan és rendesen rázendítek meg hüppögök. Általában akkor sírok, ha nagyon egyedül érzem magam, vagy megbántanak valamivel, vagy nagyon sajnálok valakit. Egyszer egy néni miatt sírtam, akivel együtt utaztam a mentőben (engem csak kontrollra vittek) , és rákos volt. Van, hogy zenén, könyvön vagy filmen is elsírom magam. Ha nem saját fájdalomról van szó, akkor a téma ami leginkább megríkat, ha egy állatot bántanak. Az szörnyen felháborít, és dühömben sírok miatta. Ti hogy vagytok ezzel? Kort és nemet is írjatok, légyszi. Én 19/L
2011. jan. 7. 20:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én az ilyen kérdéseken szoktam sírni a röhögéstől.
2011. jan. 9. 12:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Én szinte bármikor eltudom sírni magam, bármin. Az még hagyján, ha egy szomorúbb hangvételű filmen, könyvön, vagy zenén.. De van amikor spontán eltudom magam sírni, akár csak amiatt is ha valakivel összeveszek. Halkan sírok, de ha egyedül vagyok ordítani is tudok. :$ Kicsit durva vagyok.. Én is szoktam dühömben sírni. Amikor egymással kutyaként bánnak az emberek, azon is képes vagyok el sírni magam. Visszatartani sem tudom...

:)

2011. jan. 12. 19:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem vagyok egy sírós típus. Nálam ez úgy működik, hogy évente kb. 1-2-szer van olyan, hogy kiborulok, de akkor viszont tányleg sírok! Kijön minden, ami bennrekedt:S Nem szoktam hangosan, érdekesen néznék ki:D Mondjuk, ha én sírok, az nagy erővel szokott kijönni belőlem (ugye a sok elfojtott dolog kitör), de mindig igyekszem szolídan elintézni, próbálom a levegőt is halkan kapkodni:P

Miken? Általában a sérelmek törnek fel, amiket nem éltem meg, mikor ott volt az idejük! Éppen azért is szokott kizúdulni...

Őszinte leszek:

Másfél évvel ezelőtt autóbaleset érte a Barátnőmet, akivel 2 éve boldog kapcsolatban voltam! Na akkor tényleg feltört belőlem a zokogás, nem tagadom, nem tudtam kontrollálni... Akkor azért némi hang is társult hozzá, persze igyekeztem nem nagyon hangosan. Jött-jött, komolyan soha nem sírtam még annyira... pedig sokmindent átéltem már! 2 héttel ezelőtt pedig az Édesanyámat veszítettem el, Ő szívbeteg volt, szívelégtelenség vitte el:( Mondanom sem kell, totál kikészültem megint, zokogtam nagyon... Őszintén szólva, sokat sírok mostanában. Anyu miatt is, Szabina is mindig eszembejut...

20 éves vagyok, a nicknevem pedig elárulja, hogy srác vagyok:P

Üdv!

2011. júl. 3. 00:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Szinte mindenen tudok sírni, legtöbbször könyvön/filmen szoktam.Mások előtt nincs hozzá bátorságom.

16/l

2016. júl. 3. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!