Temetésen gyerekeknek milyen ruha illik? 8 éves fiú és lány,8 hó fiú. Fekete nadrág, fehér felső szerintetek jó?
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 05:11
1/12 anonim válasza:
Hát az attól is függ, hogy nyitott koporsóba temetik-e őket. Talán a legjobb, ha valami olyat viselnek, amit szerettek.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem őket temetik!
2010. júl. 2. 05:42
3/12 anonim válasza:
Őszinte részvétem, nagyon közeli rokon lehetett,ha a gyerekeket is viszitek.
Régen a gyerekeknél a gyász színe a fehér volt, úgy tudom.A pici fiút, és a kislányt öltöztetheted fehérbe is, a nagyobb fiúnak meg jó a fekete-fehér.Főleg, ha most ebben a nagy melegben lesz a temetés.
5/12 anonim válasza:
Most olvasom,hogy egyikük csak 8 hónapos. Őt ne öltöztesd feketébe,csak a rendes ruhájába.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. júl. 2. 06:37
7/12 anonim válasza:
Fekete-fehér jó, de a tiszta fehér is. A gyerekeknél a gyászt egy fekete selyemszalag jelképezi a csuklón vagy a hajába kötve vagy az inggallér sarkán.
8/12 anonim válasza:
A fekete-fehér kombináció megfelelő. Nem akarlak bántani, de minek kell egy 8 hónapos babát temétésre vinnni? Nincs kire hagyni?
9/12 anonim válasza:
Szerintem ne cipeld magaddal temetésre!!!
10/12 anonim válasza:
Teljesen feketébe csak a közeli rokonoknak illik öltözni. Gyereknek tökéletesen megteszi a fekete-fehér, vagy akár teljesen fehérbe is öltöztetheted, akkor legalább nem kap hőgutát. A lényeg, hogy ne legyen rikítóan színes a ruhája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!