Azt ti tudtátok hogy tényleg léteznek ilyen nevek?
Figyelt kérdés
Én azt hittem hogy csak vicc. De beütöttem a google-ba hogy Lakatos Britniszpírsz, és tényleg kiadott egy ilyen FB adatlapot :D
Úgy voltam vele hogy ezeket a c. által adott neveket csak kitalálják, de erre mégis léteznek :D
Ti tudtátok ezt?
2012. aug. 26. 17:33
1/7 anonim válasza:
és nem gondolod, hogy csak valaki álnévként használja és ezzel szórakozik, hogy ilyeneket kitalál, illetőleg kiír mindenféle balgaságot, hogy ezzel is szégyent hozva másokra?
2/7 anonim válasza:
Facebookra bármilyen névvel regisztrálhatsz
3/7 anonim válasza:
Igen, falvakban ez normális. Legalábbis abban a térségben ahol én is élek. :)
5/7 anonim válasza:
facebook nem mérvadó, olyan névvel is regelhetsz hogy Khaeéifhilcvlbxckn MKdhfusdlbvj -.-"
[link] ezen a linken található két pdf fájl, ami viszont tartalmazza az összes olyan nevet aminek hivatalosan elnevezheted a gyereket
6/7 A kérdező kommentje:
Britni-t lehet anyakönyvezni ahogy nézem. Köszi a linket, vannak még érdekes nevek, ahogy látom :D
2012. aug. 26. 17:52
7/7 anonim válasza:
A suliba shová járok , mondta a tanárom hogy van egy koheró srác és igy hivják Lakatos Nintendó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!