Nagyon rosszul tettem?

Figyelt kérdés
Itt vagyok gólyatáborban,ma az egyik srác folyamatosan piszkált h dagadt vagyok(annyira nem,szval nem gurulok csak van 5 kiló feleslegem)meg h nyúlfogú,meg fogaskerék(kiállnak a fogaim,2 hét múlva lesz fogszabályzóm),erre most este amikor megint elkezdte ezt akkor csak odamentem és nagyon erősen úgy orrba vágtam h eltört az orra,eléggé vérzett is.Most a tanárok mit gondolnak?Elmondtam h miért ütöttem stb.A sulitársak közül szinte mindenki azt mondta h jól tettem,mert mindenkinek beszólogatott.Most akkor jól tettem?(apám mindig azt mondja h ha piszkálnak vagy valami nyugodtan védjem meg magam.15/f

2012. aug. 16. 21:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%
Jól tetted.
2012. aug. 16. 22:51
 12/23 anonim ***** válasza:
85%

A tetlegeség nem meg oldás.

De jol csináltad én is jol orba nyomtam volna a barmot.Most legalább a saját kárán tanult valamit.

Másokat nem piszkálunk és nem sértünk meg.

2012. aug. 16. 22:51
 13/23 anonim ***** válasza:
Máskor RKO-t vagy DDT-t adjál neki.
2012. aug. 16. 23:23
 14/23 anonim ***** válasza:
Inkább Tombstone Piledrivert
2012. aug. 17. 00:21
 15/23 anonim ***** válasza:
81%

Jól tetted. És hagyd figyelmen kívül azokat, akik a feljelentéssel meg a tettlegességgel jönnek. Igenis, ez folytatódott volna a suliban is, csak még rosszabb lenne, és így a többi fiú is látja az osztályban, hogy veled nem lehet szórakozni

19L

2012. aug. 17. 00:49
 16/23 anonim válasza:
50%
Nagyon jól tetted. 19F
2012. aug. 17. 03:01
 17/23 anonim ***** válasza:
81%

Látom vannak itt olyanok akiket nem találtak be soha de azért okoskodik.

Engem 4 éven át cseszegettek az o.társaim álltalánosban (5-6-7-8.o.). Előszőr kinevettem őket, majd visszaszóltam, és legvégül már nem is vettem róluk tudomást. De nem szünt a piszkálódás. Teljesen kikészítettek lelkile és idegileg. Minden egyes nap kikészülve jöttem haza. Volt h annyira h felmentem a szobámba és zokogtam. Aztán nyolcadikban egyszer eldurranant az agyam. Az o. főparasztja adta az utolsó cseppet a pohárba. A falhoz nyomtam elkezdtem csépelni és órdítani vele. Ugyan neki maradandó sérülése nem lett, de onnantól kezdve abbamaradtak a kötekedések. Senki nem piszkált többet.

Jól tetted h odacsaptál. Az csak szerencsétlen véletlen h eltört az orra. Ha ezért kicsapnak sztem akkor is megérte megvédeni magad. Biztos édesapád is megértené ha már így nevelt. És ha nem csapnak ki akkor az első naptól te leszel a vagány csaj akit senki nem mer piszkálni

2012. aug. 17. 06:56
 18/23 anonim válasza:
Szerintem jól tetted, de előbb meg kellett volna próbálni visszaszólni, szóval leállítani, mondaná a székely: "Így sem rossz"
2012. aug. 17. 07:29
 19/23 anonim ***** válasza:

utolsó előtti.. ő egy fiú (de attól még vagány ;)

JÓL TETTED !!!!

NEM A SULIBAN ADTÁL NEKI HANEM AZ ISKOLÁTÓL FÜGGETLEN HELYEN....HAVER :)

KISKÖTSÖG MOST MEGTUDTA MI AZ ÁBRIS

2012. aug. 17. 13:41
 20/23 anonim ***** válasza:
Elnézést :D Kicsit elkalandoztam :D Tökös srác vagy
2012. aug. 17. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!