Nálatok is van gimibe olyan, hogy van egy "menő" lánycsapat, és egy "lúzer" lánycsapat, és a menő lányok döntenek mindenről az osztályban és a lúzereket nem haggyák érvényesülni?
Figyelt kérdés
vagy hasonló2012. aug. 4. 18:33
21/28 anonim válasza:
Hát mert arra vagy nem volt ilyen, vagy a lúzer fiúk fogadtak be, mivel a menő fiúk nem fogadnak maguk közé olyan lányt akit mindenhonnan kiraktak.Ez is ismerős helyzet.Nálunk a közép klikkbe a fiúk befogadtak egy lányt, akinek jóformán csak egy barátnője volt.
22/28 anonim válasza:
Ez az amerikai filmekből ellesett, és annak mintájára reprodukált klikkesedés ("menők", meg "közép"??? Jó ég!) nevetséges és gyerekes dolog.
23/28 A kérdező kommentje:
5 szem fiú volt az osztályban, szóval nehéz lett volna klikkesedniük, ők maguk voltak egy klikk és egyáltalán nem foglalkoztak menő, vagy lúzer dolgokkal.
2012. aug. 4. 21:58
24/28 A kérdező kommentje:
sőt más osztályokban sem klikkesedtek ilyen módon a fiúk, mintha a fiúk túltudnának lépni ezen a dolgon, és sokkal jobb felfogásuk lenne e téren. de úgy látszik nem mindenhol van így
2012. aug. 4. 22:02
25/28 anonim válasza:
na a sok kiközösített lepontozott..:D ettől nem lesz jobb életetek ám;) lehet ezt is lepontozni sz*rok a %-ra:D
26/28 A kérdező kommentje:
#25 nem hiszem, hogy ide járnál fel gyk-ra másokon kárörvendeni és csekkolgatni a százalékaidat, ha annyira menő és klassz életed lenne, de te tudod...
2012. aug. 5. 15:41
27/28 A kérdező kommentje:
bár ha képzeletedben is olyanokra akarsz hasonlítani, akik kirekesztenek másokat és még jót is röhögnek valaki magányán, akkor nem hinném, hogy itt bárki is irigyel. szerintem ezért lettél lepontozva, bár nem tudom tényleg.
2012. aug. 5. 15:47
28/28 A kérdező kommentje:
Nelosse, csak azért kérdeztem, mert általánosban nekem is volt egy olyan barátnőm, aki mindig játszotta a csapatban a főnököt 1. és 2. osztályban. 3. osztályban pedig nem barátkoztunk vele, hogy egy kicsit magába szálljon. persze később kibékültünk vele, és már nem volt annyira elszállva magától, utána egész normális lett:). de ez nem Mosonmagyaróváron volt. bár azóta elköltözött, és kitudja hol van már. lehet pont te vagy az. :)
2012. aug. 5. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!