Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyire lúzer a...

Hogy lehet ennyire lúzer a barátom?

Figyelt kérdés

van egy 40 éves haverom, akinek se gyereke, se felesége. anyjával él, de megtehetné hogy külön lakjanak.

aztán 1 éve összejött egy 22 éves csajjal, ha jól tudom a csaj kezdeményezett nála.

a lány sokkal jobban néz ki a barátomnál, meg persze sokkal fiatalabb. de ő kb. semmit nem tesz érte hogy megtartsa. első a munka neki, aztán ha az anyjához jönnek vendégek vagy családi program van akkor inkább lemondja a randit a lánnyal stb...

nem mennek sehova, otthon vannak, nem viszi őt sehova és nem értem a csaj miért van még vele. bár már mondta a haver hogy többször elment a csajszi de aztán kibékültek.

nem értem a haverom sem, mert ha nekem jönne össze egy fiatal csajszi én kényeztetném, vinném ide-oda. míg ő lesz@rja. a lányt sem értem hogy minek van vele. Szerintetek?

2011. jún. 27. 10:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Amíg anyuci főz-mos-takarít rá, addig minek neki barátnő? Nem lúzerség ez, csak végtelen elkényelmesedettség.
2011. jún. 27. 10:57
 2/15 A kérdező kommentje:
az egy dolog hogy főz-mos rá. nade vannak dolgok amiket az ember nem csinál az anyjával...
2011. jún. 27. 10:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
a lánynak mondhatni apakomplexusa van. A férfi meg szVrik az életbe, egy igazi nyám-nyila tutyi-mutyi semmire való alak, család apának meg végkép nem jó.
2011. jún. 27. 10:59
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Manapság már semmit se lehet tudni....
2011. jún. 27. 10:59
 5/15 A kérdező kommentje:
az meg hogy pénzeli arról sem tudok. ha nem vesz neki semmit, meg nem viszi sehova, nem hiszem hogy éppen adna neki
2011. jún. 27. 11:00
 6/15 anonim ***** válasza:
Egy lusta embernek simán lehet a barátnője a jobbkeze - már ha érted, hogy mondom. Ha kalandra vágyik, átveszi balba.
2011. jún. 27. 11:00
 7/15 anonim ***** válasza:
Az anyjával nem, de a markával igen!
2011. jún. 27. 11:01
 8/15 A kérdező kommentje:
csak nem értem miért az ilyeneknek jön össze ilyen csaj aki sz@rik rá...
2011. jún. 27. 11:01
 9/15 anonim ***** válasza:

A fontos dolgok (kaja, lakás, tiszta ruhák) nem fognak elveszni, mert az anyja sosem hagyja el. A nő akitől csak a szex kell, bárhonnan szerezhet, ráadásul amekkora lúzer a csaj, mindig visszamegy hozzá így valóban bármit megtehet.

Ez csupán végtelen elkényelmesedés és igénytelenség.

2011. jún. 27. 11:06
 10/15 anonim ***** válasza:
utolsó jól mondja.
2011. jún. 27. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!