Hogy lehet ennyire lúzer a barátom?
van egy 40 éves haverom, akinek se gyereke, se felesége. anyjával él, de megtehetné hogy külön lakjanak.
aztán 1 éve összejött egy 22 éves csajjal, ha jól tudom a csaj kezdeményezett nála.
a lány sokkal jobban néz ki a barátomnál, meg persze sokkal fiatalabb. de ő kb. semmit nem tesz érte hogy megtartsa. első a munka neki, aztán ha az anyjához jönnek vendégek vagy családi program van akkor inkább lemondja a randit a lánnyal stb...
nem mennek sehova, otthon vannak, nem viszi őt sehova és nem értem a csaj miért van még vele. bár már mondta a haver hogy többször elment a csajszi de aztán kibékültek.
nem értem a haverom sem, mert ha nekem jönne össze egy fiatal csajszi én kényeztetném, vinném ide-oda. míg ő lesz@rja. a lányt sem értem hogy minek van vele. Szerintetek?
A fontos dolgok (kaja, lakás, tiszta ruhák) nem fognak elveszni, mert az anyja sosem hagyja el. A nő akitől csak a szex kell, bárhonnan szerezhet, ráadásul amekkora lúzer a csaj, mindig visszamegy hozzá így valóban bármit megtehet.
Ez csupán végtelen elkényelmesedés és igénytelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!