Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nálatok is van gimibe olyan,...

Nálatok is van gimibe olyan, hogy van egy "menő" lánycsapat, és egy "lúzer" lánycsapat, és a menő lányok döntenek mindenről az osztályban és a lúzereket nem haggyák érvényesülni?

Figyelt kérdés
vagy hasonló
2012. aug. 4. 18:33
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez még munkahelyeken, felnőtteknél is elég gyakran előfordul.
2012. aug. 4. 18:36
 2/28 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk már általánosban is így van, de én már egyáltalán nem foglalkozok velük. És te se tedd, addig menőznek míg egyszer pofára nem esnek és ők maguk lesznek a lúzerek. (tapasztalatból beszélek)
2012. aug. 4. 18:38
 3/28 anonim ***** válasza:
87%

*hagyják

Nálunk is voltak klikkek az osztályban ezek majdnem mindenhol vannak.

Én nem tartoztam közéjük de nem éreztem magam lúzernek. Ezek a nagymenő csajok nem vitték semmire, semmivel sem voltak többek akkor se most se.

Ha nagyon akartam akkor tudtam érvényesülni egyébként meg nem érdekeltek az iskolai dolgok csak az, hogy normálisan letegyem az érettségit a többibe nem folytam bele.

A barátnőimmel a mai napig jóban vagyok, együtt jól elvoltunk, nem kell odafigyelni ezekre a "menőkre" mert valójában nem olyan menők csak nagy a szájuk, többet foglalkoznak a külsőségekkel, és valójában rettentően gyerekesek,éretlenek és felszínesek.

Mi a csendesebb része az osztálynak lényegesen érettebbek és komolyabbak voltunk. Ha most szétnézek akkor igazából az én köreimben sokkal több sikeres ember van, mint az egykori nagyszájúak között mert mi nem csak a felszínes dolgokkal foglalkoztunk.

2012. aug. 4. 18:43
 4/28 anonim válasza:
100%
Igen a klikkek jellemzők, de soha nem voltak nálunk ilyen szélsőséges csoportok. Csupán az egy körbe tartozók jobban ismerték egymást, de ettől függetlenül mindenki barátkozott mindenkivel. Nálunk szerencsére ez volt a jellemző, sajnálom is hogy véget ért ez az időszak... ezután jön az igazi élet...
2012. aug. 4. 18:47
 5/28 anonim ***** válasza:
95%
Klikkek vannak, de nem ez a tipikus amerikai gimigiccs.
2012. aug. 4. 18:50
 6/28 anonim ***** válasza:
81%

Volt. És sajnos én voltam (szerintük) a lúzer...

27/N

2012. aug. 4. 18:52
 7/28 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk nincs. Klikkek vannak de én speciel mindenkivel jóba vagyok :D
2012. aug. 4. 18:54
 8/28 A kérdező kommentje:
történeteket is meséljetek légyszi. :)
2012. aug. 4. 18:55
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 1.-2. osztályba igen nagy menő voltam, 3.-ba már nem annyira egyre lejjebb csúsztam és amikor földet értem elvoltam keseredve, de aztán 1 év alatt lassan kezdtem beletörődni, megszokni és elfogadni. Megtanultam a leckét, és örülök neki hogy "lúzer" vagyok, mert legalább nem vagyok olyan felszínes mint egyesek.
2012. aug. 4. 19:02
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
ja, azt kihagytam hogy én voltam a nagyfőnök, többnyire azt csinálták amit én mondtam, vagy csináltam.
2012. aug. 4. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!