Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nálatok is van gimibe olyan,...

Nálatok is van gimibe olyan, hogy van egy "menő" lánycsapat, és egy "lúzer" lánycsapat, és a menő lányok döntenek mindenről az osztályban és a lúzereket nem haggyák érvényesülni?

Figyelt kérdés
vagy hasonló
2012. aug. 4. 18:33
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

nelosse ismerős a történeted

hova valósi vagy?

2012. aug. 4. 19:06
 12/28 anonim válasza:
27%
én mindig a 'menőkhöz' tartoztam, de ez az irigység ami a kommentelőkből fakad nevetséges. hogy ők felszínesek meg stb. :)
2012. aug. 4. 19:16
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Én lúzer voltam. Nagyon is... Engem terrorizáltak, a kajámat és a cuccaimat elvették, meg akartak verni, feljöttek hozzám délután, és nem akartak lelépni. Sose ártottam nekik.

Azóta eltelt jópár év, és ezek az emberek már nem is köszönnek nekem. Nem azért, mert utálnának, hanem mert szégyellik magukat előttem. Nagyon sokuknak félresiklott az élete, nem úgy alakult, mint ahogy azt anno elképzelte. Nekem viszonylag sok minden sikerült, a terveimet sikerült véghezvinnem és nem is jártam rosszul. Ilyen emberrel nem szívesen beszélnek. (Sose szoktam dicsekedni, inkább csendben meghallgatom a másikat és örülök a sikerének, de idáig általában nem jutunk el.)

2012. aug. 4. 19:21
 14/28 anonim válasza:
86%

Nálunk általánosban volt 3 "menő" lány, de ők ezt leginkább úgy tudták elérni, hogy mindenkinek meg akartak felelni, tehát azt mondták, amit az illető épp hallani akart.

Mindenről ők döntöttek, olyan volt, mintha az osztály csak abból a 3 főből és a követőikből állt volna. Persze ez minket, "lúzereket" eleinte idegesített, hogy el vagyunk nyomva, aztán nem nagyon foglalkoztunk az egésszel és az osztályon/sulin kívül kerestünk társaságot.

2012. aug. 4. 19:24
 15/28 A kérdező kommentje:
nálunk két klikk volt. a hangadó "menő" lányok és az úgymond követőik. mivel én mindig próbáltam keresztbe tenni a menő lányoknak és sose engedelmeskedtem nekik, ahogy elvárták volna, így kiközösítettek az egész osztályból, valahogy a másik klikket is rávették, hogy ne barátkozzanak velem, szóval egyedül maradtam, csak a pár fiú állt velem szóba, úgyhogy leszbikusnak is meg lettem bélyegezve.
2012. aug. 4. 19:31
 16/28 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt hasonló a lányok között gimiben, bár inkább a "nagyszájú" meg a "leszarom" csoport. A leszarom csoport már az elejétől kezdve nem is nagyon próbált érvényesülni, minden komoly döntéskor csak a vállukat rángatták, pedig meg lett kérdezve az ő véleményük is külön. A nagyszájúak meg azért mindig próbálták az egész osztály érdekét nézni. Komoly rivalizálás a két csoport között sose volt, még pletyka se nagyon. Meglehetősen

nyugis osztály voltunk.

2012. aug. 4. 19:31
 17/28 anonim ***** válasza:
19%
Én általánostól a gimiig, klikk rendszerben élek.Általánosban is menő voltam de csak a mert a 6 létszámú menőből 4-el nagyon jóban voltam és ott a többség döntött.Viszont a menők listáján utolsónak lenni csak egy hajszálnyival volt jobb.Az öltözőben öltözhettem, nem köpködtek le és nem vertek meg.De a menők vezetőjétől majdnem olyan cikizést kaptam mint a lúzerek, őt még a mai napig is utálom.Aztán jött a gimi, az elején itt sem voltak klikkek de idővel kialakultak és szerencsére a menők között kötöttem ki azonban már sokkalta jobb pozícióban, bár ennek érdekében én is nagyon alaposan megváltoztam de örülök neki és van beleszólásom a dolgokba.Most pedig azokhoz szólnék akik úgy gondolják, hogy ők egy klikkbe se tartoznak és mindenkivel jóban akarnak lenni.Nos a mi osztályunkban 2 ilyen gyerek van, ők tényleg mindenkivel látszólag jóban vannak.De ilyenkor nyáron egyik klikk sem hívja őket sehova.A menők azaz mi, nyáron összeszoktunk jönni a középpel (ez is egy klikk) iszogatni meg hasonlók.De a 2 csávót sohasem hívják, hiába mondják, hogy jóban vannak velük.A 3 fős lúzerek meg valószínűleg ki sem mozdulnak.Remélem nem írtam olyat amivel bárkit is megsértettem ;) 17/F
2012. aug. 4. 20:35
 18/28 A kérdező kommentje:
hát igen egyedül tényleg nagyon rossz lenni. a fiukat is, akik úgymond befogadtak magukhoz inkább csak a mellem és a bugyim színe érdekelte. elég éretlenek voltak. nyáron persze eszükbe sem jutott engem is hívni, ha mentek valahova, meg elég messze is laktam tőlük.
2012. aug. 4. 20:59
 19/28 anonim ***** válasza:
Mosonmagyaróváron lakom.
2012. aug. 4. 21:03
 20/28 A kérdező kommentje:
#17-es olyat még sehol sem tapasztaltam suliba, hogy a fiúk között létezik ilyen menő-lúzer klikkesedés, azt hittem ilyen csak a lányoknál van. egy világ omlott bennem össze
2012. aug. 4. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!