Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Először vagyok itthon egyedül...

Először vagyok itthon egyedül az éjszakára és eléggé félek, volt más is ezzel így?

Figyelt kérdés
A kellemetlen része az, hogy 19 éves vagyok :) Soha nem töltöttem még egy teljes éjszakát egyedül és már most nagyon szorongok, nem tudom mit kezdjek magammal. :( És még elég sok éjszakát kell majd egyedül töltenem.. Segítsetek légyszi :)
2012. júl. 31. 19:43
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
én is félek egyedül a lakásban,bár nem 5 hétre,hanem csak pár órára hagy itthon anyukám,bár én még nagyon fiatal vagyok,és a sötétben is félek,de csak az első öt percben félek nagyon,ha a szüleim itthon hagynak.Szóval én is csak annyit tudok mondani:számítógép,tévé,haverok,programok :)
2012. aug. 1. 20:27
 32/36 A kérdező kommentje:
Nem igazán félek már, csak nem érzem magam jól, nagyon egyedül vagyok. Lehet, hogy hívok majd át barátnőket. :) Mindig tudtam, hogy soha nem akarok majd egyedül élni, de már biztos vagyok benne..
2012. aug. 1. 21:36
 33/36 anonim válasza:
Bakker! De jó,h nem egyedül vagyok ezzel! :) Bár 28 éves vagyok,de gyűlölök egyedül lenni éjszaka.Nem is tudok rendesen aludni,nyugtalan vagyok olyankor.És én sem tudom megmagyarázni,h mitől félek! :)
2012. aug. 1. 21:55
 34/36 anonim ***** válasza:
2012. aug. 1. 22:09
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
Már bocsánat de mi abban az aranyos és a cuki,hogy egy 19 éves lány nem tudja hova tenni magát egyedül egy estére? Nézzél tvt meg aludjál. Ez mindenki másnak megy
2012. aug. 3. 11:13
 36/36 Ábelovszki Réka válasza:
red4 üzenem neked: ha fél akkor miért nézzen horrort??? na vissza a problémára: gondolj valami jóra beszéljj a legjobb haveroddal telefonon vagy csináljj olyat amit kedvelsz vagy aludj el korán amikor még viszonylag világos van esetleg nézz valami szórakoztató jó filmet! :DD
2012. okt. 23. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!